krzyk Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Witam! Chciałbym się was zapytac czy waszym zdaniem wybrałem dobry zestw a oto on: Głośniki Przód: DLS R6A + dystanse Wzmak Przód: STEG QM120.2 Sub: RE Audio SE-12D2 + Skrzynia Bassreflex Wzmak Tył: HIFONICS BXi-1606D Kable: 2x RCA Stinger SPI 2317 Kabel spawalniczy 35mm2 6m + Oprawka na bezpiecznik ANL + Bezpiecznik 100A Wygłuszenie: 2 paczki vibroplast m1
reikeb Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Zestawik calkiem zacny i jak najbardziej powinien calkiem przyzwoicie grac, tylko diabel tkwi w szczegulach, jak wszystko dobrze zamontyjesz tu glownie chodzi i system przedni nie wiem czy te dls-y bez rezania boczka Ci wejda bo do a5 b5 nie ma jako takich dystansów trzeba samemu kommbinować zeby zmiescic. No ale jak uda ci sie wszystko dobrze zrobic to efekt końcowy powinien byc zadowalający
Pawci_o Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 koledzy zestawik nawet spoko ale ja uwazam ze nie potrzebny jest az taki sprzet zeby mic fajny dzwiek w aucie.. zeby byl bas wystarczy dobrze zamontowac glosniki z tylu i dobrze zamknac bagażnik, zeby byl szczelny i bedzie basik. polecam glosniki polskiej firmy STX, chyba jako jedyny udstepnia wszystkie parametry glosnikow i sa one w 100% prawdziwe a nie naciagane jak w przypadku wiekszosci sprzedawanych glosnikow. pozdro
reikeb Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Ten sprzet wymieniony przez kolege w temacie jest naprawde dobry i z dosc wysokiej polki, parametry trzyma na 100% i po zamontowaniu calosci bedzie naprawde zacnie gralo Powodzenia zycze, ja jestem teraz na etapie robienia dobrej sceny z przodu w swoim a4 Niedlugo bedzie aktualizacja mojego tematu z opisem mojej a4
krzyk Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 No mam nadzieję że wejdą te DLSy W przyszłości mam zamiar kupić 2 kondy po 1F by mocy nie brakło
hellrider Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 w przyszlosci to ja bym zainwestowal a żelowy akumulator.
Ukasz699 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 No mam nadzieję że wejdą te DLSy W przyszłości mam zamiar kupić 2 kondy po 1F by mocy nie brakło No kondek to od razu powinienes montnac Wzmak za***isty tylny przodu nie znam A to juz podstawa jest
reikeb Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 No fakt kondensatorki lub kondensatorek jeden a konkretny odrazu by sie przydal, a akumulator z czasem tez ale pewnie seryjny da rade Czekamy na jakies konkrety i wogule sprawozdanie z montazu bo jestem ciekaw
Ukasz699 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 No fakt kondensatorki lub kondensatorek jeden a konkretny odrazu by sie przydal, a akumulator z czasem tez ale pewnie seryjny da rade Czekamy na jakies konkrety i wogule sprawozdanie z montazu bo jestem ciekaw O kolega ma racje moze bys zrobil jakas fajna prezentacje montazu sprzetu fotki opis itd Bylo by bardzo Fajnie Jesli naturalnie sam chcesz to rezac..
krzyk Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 No zrobie tylko trochę to potrwa bo sprzęt sprowadzam z USA...
Watson Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 No zrobie tylko trochę to potrwa bo sprzęt sprowadzam z USA... Przy takim kursie jeszcze jest to oplacalne ?
Ukasz699 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 No zrobie tylko trochę to potrwa bo sprzęt sprowadzam z USA... No wlasnie ja sciagalem swoje jak Dolec stal 2 z groszami teraz to srednio by sie oplacalo..
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 To dawaj jaki przyklad cenowy jaka jest aktualnie przebitka Ja jak swoje radio sciagalem to w Polsce stalo 2 tysiaki a sciagnelem za 800 zl
krzyk Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 Ja wzmaka Hifonicsa mam za 700zł a u nas trzeba dać 1500...
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Ja wzmaka Hifonicsa mam za 700zł a u nas trzeba dać 1500... No zgadza sie ja jak bede u siebie przebudowywal tez pomysne o Monobloku No to faktycznie polowa..
Ukasz699 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 A ty jakie masz radyjko ? JA sciagalem JVC kd avx44 no ale juz rok temu.. Podobaly mi sie jego fukcje.. Chce tylko panel duzy dolozyc..
krzyk Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Aha i co nic nie musiałeś przestrajać w radiu normalnie śmigało ?Bo chyba w USA są inne częstotliwości
Ukasz699 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Nie wszystko hula.. Minusam jest tylko brak RDS Nic nie trzeba przestrajac czestotliwosci juz sa normalne wiec nie ma z tym problemu.. RAdio tez nie ma blokady regionalnej wiec czyta wszystkie plytki
Rekomendowane odpowiedzi