Muskel1 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Sczerze mówiąc nie ma już chyba bardziej nudniejszych felg niż rotory. Totalnie opatrzone i co drugi na nich jeździ. Mod na minus moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Słabo to koło wygląda do tej budy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 30 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Wszystko kwestia gustu, zawsze mi się podobały i zawsze je chciałem mieć, a że trafiła się mega okazja cenowa za praktycznie nowe felgi to nawet się nie zastanawiałem. Na zdjęciach to dziwnie wygląda- przyznam szczerze, ale na żywo robią robotę, może źle foto zrobiłem - natomiast usłyszałem odziwo u wulkanizatora, który powiedział jak przekładał koła, że robią robotę na żywo. Jak mi się one zbudzą to może pomyślę nad jakimś wzorem ale 20 cali. Narazie sezon pojeżdżą na aucie, a może dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Tak jak koledzy wyżej jestem tego samego zdania , jeśli już Rotor to z modelu F5 , ten co założyłeś wygląda nieźle ale w modelu poprzednim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Stary rotor zle wygląda w budzie B9 mod na minus Edytowane 2 Lipca przez egon47 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 3 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Mi tam się podobają. Nie ważne, czy to stary typ i jeździł w b8 itd. Np nowszy rotor z f5 mi się wogóle nie podoba bo miałem je właśnie kupić ale na żywo to szału nie ma. Sezon pojeżdżę a na przyszły może jakaś 20 cali wleci, bo jednak 20 robi robotę w tej budzie. Czas pokaże. No i te 9j robi robotę na żywo. Edytowane 3 Lipca przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Ja przerabiałem to u siebie – możesz zobaczyć w moim temacie. Niestety, źle to wyglądało i wywaliłem po dwóch dniach, wracając do poprzednich. Też myślałem, że 9J da mega efekt, ale szału nie było... Masz rację, że ta felga wygląda na mniejszą niż 19 cali. Dla mnie również "postarzyła" samochód. Poprzednie felgi są dużo ładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca W dniu 3.07.2024 o 17:28, Tomafx napisał(a): Np nowszy rotor z f5 mi się wogóle nie podoba bo miałem je właśnie kupić ale na żywo to szału nie ma. Czasem tak jest że felga robi robotę dopiero na aucie a ten nowy rotor właśnie mega dobrze wygląda na A5 Foto zaporzyczone od kolegi z forum 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Tak ale 20 cali wyglad ok, natomiast 19 jest już gorzej, ten stary wzor mi się bardziej podoba przy 19. Natomiast 20 cali jak wleci może w przyszłym roku to już nie rotor. W ramach podsumowania tych felg, mi te 19 rotor się podobają i dlatego kupiłem, duże znaczenie miała też cena no i stan - jak nowy, dlatego nie żałuję zakupu. Przekonałem się tylko, że teraz jak wejdzie jakaś felga to już 20 cali i nawet mam już jeden wzór na oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan4tech Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Tak naprawdę ważne żeby się Tobie podobało Tomafx. Ja czasami konsultuję wybór felgi z jakąś atrakcyjną koleżanką Kobiety mają lepszy gust moim zdaniem ( z tym że najważniejsze żeby mi się podobało a ona to potwierdziła), mówię o kobietach które same wyglądają bardzo bardzo dobrze. Na pewno nie pytam kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Jak co to mam na sell idealne 20" z mojej A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 4 godziny temu, dan4tech napisał(a): Tak naprawdę ważne żeby się Tobie podobało Tomafx. Ja czasami konsultuję wybór felgi z jakąś atrakcyjną koleżanką Kobiety mają lepszy gust moim zdaniem ( z tym że najważniejsze żeby mi się podobało a ona to potwierdziła), mówię o kobietach które same wyglądają bardzo bardzo dobrze. Na pewno nie pytam kolegów Dobrze prawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2 godziny temu, kamelus_ napisał(a): Jak co to mam na sell idealne 20" z mojej A5 Fajne ale nie teraz i nie ten wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Dwa miesiące jeżdżenia i Rotor został sprzedany. Ładna felga ale wizualnie jakby za mała. Jesli rotor to rotor II i 20 cali musi być. Powrót do serii. Teraz raczej będą 20- cali. Dwa wzory mam już upatrzone. Także wydaje mi się kwestią czasu jak wejdzie nowe koło. Poniżej 20 cali, takie wzory mnie interesują. Kwestia, które bardziej podejdą da A5 ? Edytowane 10 Sierpnia przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2 godziny temu, dekiel 13 napisał(a): nr 1 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Może coś takiego Ci przypasi. Mam na sprzedaż igły w super parametrach 20x9j ET29. Dobrze na tej budzie siedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 11 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 17 minut temu, kamelus_ napisał(a): Może coś takiego Ci przypasi. Mam na sprzedaż igły w super parametrach 20x9j ET29. Dobrze na tej budzie siedzą... Fajne są, ale narazie też wzór jest w rezerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) . Edytowane 22 Sierpnia przez Tomafx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 24 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Mała zapowiedź felgi 20 cali już są, teraz jeszce jakieś opony trzeba dobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi