PatryGrzywacz Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Witam, mam pytanie, obecnie mam lampy h7, i chcę założyć bo-xenon ori, kupiłem juz takie lampy, adapter też, tylko potrzeba mi jakie jest kodowanie żeby działało jak powinno. dodam że w aucie mam oryginalnie -spryski -kupiłem moduł do xenon -kupiłem czujniki poziomowania -wiązkę do tego; ale to będę zakładać w lato, na obecną chwilę chcę założyć same lampy. Jakby ktoś miał rozpiskę jakie jest kodowanie, bym był wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Kodowanie masz w module lamp, jest razem z wiązką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 A szukajki kolega używał? Chyba nie, inaczej znalazłby już istniejący temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryGrzywacz Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 12 minut temu, Langista napisał(a): Kodowanie masz w module lamp, jest razem z wiązką. Tu gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryGrzywacz Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): A szukajki kolega używał? Chyba nie, inaczej znalazłby już istniejący temat. To jest to kodowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi