Muskel1 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Sprawdzałeś czy masz taka wiązkę i wtyczkę do wpięcia u siebie? Tam są oryginalnie wpinane listwy.
DamCho Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz oświetlenie przestrzeni nóg? Tak mam oświetlenie qq1,
DamCho Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 12 minut temu, Muskel1 napisał(a): To tam się wepnij. Pin 1 i pin Do do lampki wchodzą dwa przewody to szukać dalej większej kostki?
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 1 minutę temu, DamCho napisał(a): Do do lampki wchodzą dwa przewody to szukać dalej większej kostki? Mój błąd, tylko w QQ2 masz 4 piny, sorry. Zapytam ponownie. Sprawdzałeś czy masz taka wiązkę i wtyczkę do wpięcia u siebie? Tam są oryginalnie wpinane listwy.
DamCho Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Mój błąd, tylko w QQ2 masz 4 piny, sorry. Zapytam ponownie. Sprawdzałeś czy masz taka wiązkę i wtyczkę do wpięcia u siebie? Tam są oryginalnie wpinane listwy. Niestety sprawdziłem i nie mam wiązki. To jak to najlepiej podłączyć teraz ?
DamCho Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Najprościej chyba pod BCM1. Z tego co pamiętam jest pod nogami kierowcy? Możesz opisać jak dokładniej się wpiąć w niego ?
Muskel1 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) BCM1 jest mniej więcej pod rękojeścią otwierania maski. Są tam 3 wtyczki. Wpinasz się w tę środkową "B" na pin 59. Masę możesz obojętnie skąd pobrać, przy progu masz punkt masy, tam się możesz wpiąć. Edytowane 16 Lutego przez Muskel1
DamCho Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): BCM1 jest mniej więcej pod rękojeścią otwierania maski. Są tam 3 wtyczki. Wpinasz się w tę środkową "B" na pin 59. Masę możesz obojętnie skąd pobrać, przy progu masz punkt masy, tam się możesz wpiąć. Dzięki wielkie z tego Pinu 59 odrazu zrobic na lewą i prawą stronę zasilanie ?
BlackM4mba Opublikowano Wtorek o 10:11 Opublikowano Wtorek o 10:11 W dniu 15.02.2025 o 18:12, Muskel1 napisał(a): To tam się wepnij. Pin 1 i pin 4. Tak z ciekawości zapytam, w lampce przy QQ2 są 4 przewody, to żeby dołożyć podświetlane progi to jak wpiąć się w ten pin 1 i 4 ? Są jakieś rozgałęźniki? Domyślam się że oryginalne przewody w pin 1 i 4 muszą zostać ?
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 10:19 Opublikowano Wtorek o 10:19 8 minut temu, BlackM4mba napisał(a): Tak z ciekawości zapytam, w lampce przy QQ2 są 4 przewody, to żeby dołożyć podświetlane progi to jak wpiąć się w ten pin 1 i 4 ? Tak. 8 minut temu, BlackM4mba napisał(a): Domyślam się że oryginalne przewody w pin 1 i 4 muszą zostać ? Tak, muszą.
BlackM4mba Opublikowano Czwartek o 09:29 Opublikowano Czwartek o 09:29 W dniu 18.02.2025 o 11:19, Muskel1 napisał(a): Tak. Są jakieś gotowe wiązki? Czy zostaje tylko ingerencja w przewody istniejące?
Rekomendowane odpowiedzi