coti1 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Witam. Poniżej mój ulubiony samochód Rok: 2001, 205 tyś przebiegu. Silnik AWX 1.9 TDI 130 KM Skrzynia biegów 5tka kolor jak widać wyposażenie: xenon + spryskiwacze 4 x el. szyby el. lusterka, klimatyzacja 2 strefowa centralny zamek poduszka powietrzna 6 szt wspomaganie kierownicy immobiliser ABS, ESP halogeny zrobiłem: zawiecha S line - 20 mm przód S line fotele S line (w pełni regulowane el. z wysuwanym przodem) tłumik końcowy Sebring do A4 felgi 17 cali tylne lampy clear powymieniałem niektóre przyciski bo się pościerały plany: navi ori nowa skóra na kierownice chyba wróce do tylnych lamp ori no i jakiś program rzeby przybyło troszkę KM i Nm zdjęcia pozdrawiam coti
Ukasz699 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Bardzo ladna pochwal sie nam jeszcze srodeczkiem jakas fotka moze
Bieniek Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Zdjecia sa przed wymiana zawieszenia??Co wysoko siedzi.
coti1 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 po wymianie... wymieniłem same sprężyny... też mi się wydaje, że coś za wysoko, ale przed było jeszcze wyżej
wypsiu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 ładniutka furmanka jeśli wsadziłeś zawieche s-line to było zamontować felgi 18 to by stała tak jak powinna :>
tomus1985 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 hej, wymieniłes przyciski. gdzei kupowałes bo ja nigdzie nie moge dostac :/ jakie wymieniałes?
KOval81 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ładna furmanka - całkiem inaczej wygląda z dokładeczką S-Line w porównaniu do serii + te chyba jedne z ładniejszych nie ori lampionów i jest ok :> Oby się dobrze prowadziła
Rogass Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Fajna sztuka!! wrzucaj zdjęcia środka mi osobiście felunek nie leży - ale o gustach się nie rozmawia :gwizdanie:
SKIBA29 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Właśnie takiej szukałem, ale kupiłem japońca. W styczniu znowu wrócę do Audi. Czegoś takiego będę szukał.
coti1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Fajna sztuka!! wrzucaj zdjęcia środka mi osobiście felunek nie leży - ale o gustach się nie rozmawia :gwizdanie: w sumie mi też juz nie teraz chciałbym 19stki RS6 ori oczywiście. Myśle że na wiosnę będą zamontowane.zamontowane [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 21:37_________________________________________________Auto sprzedane.... szukam B7
SKIBA29 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Bardzo ładnie się prezentowała twoja A4. Ja wróciłem z powrotem do Audi.
Rekomendowane odpowiedzi