Opublikowano 14 Stycznia 20242 l Witam. Zakupiłem emulator zmieniarki wefa wf602 do radia rns-e. I po wyjęciu radia okazuje się że w miejsce gdzie ma być podpięta to jest już kostka z pinami. Co to jest za kostka ? Zmieniarki w schowku nie posiadam. Jak mam podłączyć ten emulator? Proszę o pomoc.
Opublikowano 15 Stycznia 20242 l Zmien adapter,bo masz lipny. To nie jest oryginalna kostka oraz instalacja. https://allegro.pl/oferta/zlacze-audi-radio-a3-4-6-do-nawigacji-6064519987 Edytowane 15 Stycznia 20242 l przez pila24
Opublikowano 16 Lutego 20242 l Autor Podłączyłem dzisiaj tą zmieniarkę wefa i łączy się z telefonem ale nie ma dźwięku? Jaka może być tego przyczyna. Po podłączeniu tej wtyczki wefa do radia i włączeniu radia od razu pojawiła się zmieniarka bez żadnego kodowania. Czy trzeba zmienić może jakieś kodowanie? Proszę o pomoc.
Opublikowano 28 Lutego 20242 l Autor Wymieniłem i podłączyłem wszystko tak jak ma być i nie ma dźwięku.
Opublikowano 28 Lutego 20242 l Autor Nie mam jak zrobić teraz zdjęcie ale zrobiłem to tak że odłączyłem kostkę tą co była i w jej miejsce (kostka zaznaczona na zdjęciu w załączniku) podłączyłem zmieniarkę wefa. Kodowanie jakie mam to 0101757.
Opublikowano 28 Lutego 20242 l Autor To może być powodem ten adapter? Wymienię go i dam znać czy pomogło:)
Opublikowano 28 Lutego 20242 l 2 godziny temu, marekp24 napisał(a): To może być powodem ten adapter? Od 1,5 miesiąca jest o nim pisane, że to pierwsza rzecz jaka może powodować problem, a Ty nie czytasz chyba tego ?