kiwip Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Witam. Auto do dnia dzisiejszego zapalało bezproblemu. Dziś po 40 min jazdy i staniu 2h pod silownią odpaliło i po 3 s zgasło. Za każdym razem jak jak go uruchamiam to odpali na 1-2 s i spadaj obroty i gaśnie. Jakieś pomysły bo muszę go usunąć z tego parkingu.
kiwip Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Rozumiem. A żeby go odholowac na lince wystarczy wrzucić na N czy trzeba rozblokowac skrzynie ta czerwona dźwigienka w kole zapasowym?
kiwip Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia Witam. Wczoraj po 3 h od awarii auto odpaliło bezproblemu i na chwilę obecną odpala bezproblemowo. Wrzucam skan Log-KR1YS18-WAUKMAF44HN051123-131788km-01.txt Zastanawia nas jeszcze różnica w wartosciach niskiego ciśnieniu paliwa( między żadnym, a rzeczywistym)
kiwip Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) A może mi ktoś podać nr czujnika ciśnienia paliwa.? Edytowane 24 Stycznia przez kiwip
Elhape Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia https://a4-klub.pl/forum/123-dział-numerów-części/
kiwip Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Dziękuję za odpowiedź, ale wiem , że istnieje taki dział. Zadałem to pytanie tutaj, ponieważ kontynuuje temat który zaczałem , a który prawdopodobnie dotyczy ww. czujnika.
kiwip Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Tak jak już napisałem, auto po kilku godzinach odpaliło I do dnia dzisiejszego odpala bez problemu Jedyny błąd jaki się pojawił to 5653-czujnik ciśnienia paliwa (G247) P0191 00 [040]- niewiarygodny sygnal-sporadyczny- potwierdzony. Czy oznacza on, że czujnik jest do wymiany? Czy jakaś inna usterkę? Czy chwilowo się zawiesił? Dziękuję za fachowa pomoc
Elhape Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia A wiesz też o opcji edytuj post ?? Warto korzystać a nie pisać post pod postem.
kiwip Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Ok. Każdy z nas ma swoją rację.. Nie chce mi się dyskutować, bo sprawa dotyczy innego ważniejszego problemu. Dziękuję i pozdrawiam. Nadal proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi