pablo1984 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 dajcie sobie na 20 sekundę Który lepiej brzmi? Dźwięki dochodzące z wydechu robią wrażenie
Remik-A4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 http://vimeo.com/10690683 dajcie sobie na 20 sekundę Który lepiej brzmi? nic prawie nie slychac... co to za uklad wydechowy ? seria ? ps. zajebis... zlocik [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:27_________________________________________________ CO WY WSZYSCY UPARLISCIE SIE NA STYLISTYKE S4 bo jest fajniejsza od seryjnej. jak masz jakas lepsza alternatywe dla serii to podziel sie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Oettinger, ABT, Rieger, Zender, Votex , Caractere , Kerscher , Sportec , JE Design , UBERHAUS , Hofele... itd.
siemian Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 ps. zajebis... zlocik [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 11:27_________________________________________________ CO WY WSZYSCY UPARLISCIE SIE NA STYLISTYKE S4 bo jest fajniejsza od seryjnej. jak masz jakas lepsza alternatywe dla serii to podziel sie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Oettinger, ABT, Rieger, Zender, Votex , Caractere , Kerscher , Sportec , JE Design , UBERHAUS , Hofele... itd. jeśli chodzi o wieś-tuning to napewno
Remik-A4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________najlepsze firmy tuningowe dla Audi na Swiecie :gwizdanie: a tu wies tuning :polew:
siemian Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________najlepsze firmy tuningowe dla Audi na Swiecie :gwizdanie: a tu wies tuning :polew: co nie jest jednoznaczne z tym że musi mi się podobać. Nie widziałem jeszcze żadnego ładnego pakietu do A4 B7 poza pakietem z S4 lub DTM. Reszta robi moim zdaniem z auta choinki... Na Święta można założyć ale żeby z tym na stałe jezdzić...
Remik-A4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 ok rozumie nie musi sie wszystko / wszystkim podobac - ale to przeciez nie wies tuning :gwizdanie:
siemian Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 ok rozumie nie musi sie wszystko / wszystkim podobac - ale to przeciez nie wies tuning :gwizdanie: no z tym wieś-tuningiem może troche przesadziłem, ale uważam że te pakiety robią troche z auta choinke
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 każdy ma swoje gusta więc spokojnie Petrox o jakich kosztach mowa, gdybyście mieli spawać taki wydech do 3.0TDI, cena dosyć konkurencyjna ? Czy np przy sofcie i montażu IC, można liczyć na jakieś zniżki ?
Remik-A4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kurcze jak ta 3.0 chodzi tyle ze to benzyna
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 faktycznie da się z V6 uzyskać naprawę fajny dźwięk :gwizdanie:
pablo1984 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________najlepsze firmy tuningowe dla Audi na Swiecie :gwizdanie: a tu wies tuning :polew: co nie jest jednoznaczne z tym że musi mi się podobać. Nie widziałem jeszcze żadnego ładnego pakietu do A4 B7 poza pakietem z S4 lub DTM. Reszta robi moim zdaniem z auta choinki... Na Święta można założyć ale żeby z tym na stałe jezdzić... Fakt, że czasami nawet renomowane firmy tuningowe potrafią przekombinować i stworzyć potwora :> Ale są też i takie, które mają ciekawe projekty
songo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________najlepsze firmy tuningowe dla Audi na Swiecie :gwizdanie: a tu wies tuning :polew: co nie jest jednoznaczne z tym że musi mi się podobać. Nie widziałem jeszcze żadnego ładnego pakietu do A4 B7 poza pakietem z S4 lub DTM. Reszta robi moim zdaniem z auta choinki... Na Święta można założyć ale żeby z tym na stałe jezdzić... w takim razie proponuje wysłać foty do tvn turbo i czekać czy TeDe wybierze je do wieś tuningu a wtedy wszystko będzie jasne :polew: :polew: :polew:
Patrox Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam, dziś zrobiliśmy wydech do 3,0tdi 204PS. Wydech od dp 70mm czyli 2,75 cala przechodzący w 2x65mm czyli 2,5 cala. Myslę że dzwięk bardzo zbliżony jak nie lepszy do milteka. A i jakość wykonania sporo lepsza. Oraz filmik jak to gada: http://www.youtube.com/user/EcuProject1#p/a/u/0/uB4M0sM9wbE
Rekomendowane odpowiedzi