sikorakrz Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, Mam następujący problem. Uruchamiam silnik i w trakcie ruszania słychać od strony komory silnika brzdęk oraz dziwną wibrację w pedale hamulca (coś jakby ABS). Przy każdym następnym uruchomieniu silnika jeśli silnik jest ciepły nie ma takiego problemu. Sprawdzałem klocki i nie są obluzowane, dodatkowy objaw ale może nie być związany z tym problemem to przy rozgrzanych heblach w ostatnim etapie hamowania słychać chrobot tak jakby nie było już okładziny na klockach . Zdarza się też im popiskiwać. Przy ostrym hamowaniu nie ściąga. Z góry dzięki za radę.
proton2 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Myślę, że to pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t38220.0.html
Bart-S Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ten brzdęk przy ruszaniu to test pompy ABS - przerabiałem ten temat jakiś czas temu Jeździć i nie przejmować się
antonio Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 to tak ma być, każdy tak ma śmigać i nie przejmować się
Rekomendowane odpowiedzi