JacekSlupsk1 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Witam. Od jakiegoś czasu przesyłał mi działać prawy przedni kierunek. Żarówka sprawdzona, gniazdo żarówki, prąd jest a kierunku nie ma. Są tam jakieś przekaźniki ? Pozdrawiam
JacekSlupsk1 Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego Jestem zielony jeżeli chodzi o elektrykę, w jaki sposób podać masę ? Oprawka jest ok przekładałem z drugiej lampy i było to samo . Pozdrawiam
Fido Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Jeśli nie wesz jak podać masę to skąd wiesz, że jest w niej prąd ? Podjedź na warsztat to pracownik sprawdzi zwykłą próbówką lub miernikiem.
JacekSlupsk1 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego No właśnie to mechanik sprawdził że jest prąd ale stwierdzil że kierunku nie ma bo poszedł jakiś przekaźnik ale on nie wie jaki.
Fido Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 11 minut temu, JacekSlupsk1 napisał(a): mechanik sprawdził że jest prąd ale stwierdzil że kierunku nie ma Cud, normalnie cud.
JacekSlupsk1 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, Fido napisał(a): Podpowiecie coś :)?
Arro2 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Witam mnie święcą kierunkowskazy na stałe ...muszę wymienić przekaźnik
Rekomendowane odpowiedzi