Audi A4KON Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Witam, posiadam Audi Q3 F3 z 2022r. Virtual Cockpit bez plusa i na kierownicy posiadam przycisk View, który powinien pomniejszać i powiększać zegary ale u mnie to nie działa (ten przycisk wygasza tylko środkową część i tyle) mimo, że na MMI jest strona z graficzką większych i mniejszych zegarów. Może potrzebuję jakiejś aktualizacji zegarów jeśli tak to gdzie mógłbym je dostać oraz może ktoś wie jak to zakodować by ten przycisk to uruchamiał:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca https://mega.nz/file/84ZGRRAR#SWXGsgw_cwadEP5olA2j7asO0FD6AHpW20QpQAv29m8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 21 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca W dniu 19.03.2024 o 23:21, H4mm3R napisał(a): https://mega.nz/file/84ZGRRAR#SWXGsgw_cwadEP5olA2j7asO0FD6AHpW20QpQAv29m8 Cześć, Dzięki za soft lecz jak mam go aktualizować? Bo przez pendrivera nie mogę uruchomic czerwonego menu w MMI:-( bede wdzieczny za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca To jest plik pod odis e , ty potrzebujesz USB update , na slasku moge zaktualizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 23 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) W dniu 22.03.2024 o 10:50, Deniro napisał(a): To jest plik pod odis e , ty potrzebujesz USB update , na slasku moge zaktualizowac Niestety jestem spod Wawy. A odisem e jak przeprowadzić aktualizację bo mam akurat Odise 17 i Odis 23. Bede wdzieczny za wskazówki;-) Edytowane 21 Września przez Audi A4KON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia W dniu 22.03.2024 o 10:50, Deniro napisał(a): To jest plik pod odis e , ty potrzebujesz USB update , na slasku moge zaktualizowac Cześć Deniro, Aktualizacja zrobiona przez OdisE co do aktualizacji to tragedia trwała prawie 1,5h na odpalonym aucie bo prostownika nie miałem (co ciekawe w A4 B9 aktualizowałem też VC ale z karty pamięci SD i tam max to bylo 15min). Niestety nic mi to nie zmieniło może ktoś ma info jak uruchomić tą wirtualizację zegarów z większych na mniejsze. Przed wgraniem miałem wersję 6170 teraz mam 6181 lecz jest ponoć jeszcze nowsza wersja 6185 może ktos ma i najlepiej na wersję USB bo Odisem to katorga. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca W dniu 4.04.2024 o 20:56, Audi A4KON napisał(a): Cześć Deniro, Aktualizacja zrobiona przez OdisE co do aktualizacji to tragedia trwała prawie 1,5h na odpalonym aucie bo prostownika nie miałem (co ciekawe w A4 B9 aktualizowałem też VC ale z karty pamięci SD i tam max to bylo 15min). Niestety nic mi to nie zmieniło może ktoś ma info jak uruchomić tą wirtualizację zegarów z większych na mniejsze. Przed wgraniem miałem wersję 6170 teraz mam 6181 lecz jest ponoć jeszcze nowsza wersja 6185 może ktos ma i najlepiej na wersję USB bo Odisem to katorga. Będę wdzięczny za pomoc. Witam, Ostatnio oglądałem kolejny filmik Audi Q3 któremu działa pomniejszanie zegarów. Może wystarczy zmienić kodowanie Virtuala i u mnie też zadziała. Dołączam zdjęcia, że moje zegary też powinny tak robić. Prośba o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Widok zmieniasz przyciskiem View na kierownicy. Nic nie trzeba kodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Widok zmieniasz przyciskiem View na kierownicy. Nic nie trzeba kodować. No właśnie to nie działa tylko ten przycisk u mnie jest zaprogramowany na wygaszanie środkowych informacji między zegarami:-( a w MMI mam dwie ikonki obrazkowo, że jest taka możliwość ale też to nie działa. Zrobię zdjęcia i podeślę. Edytowane 19 Czerwca przez Audi A4KON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Masz auto z USA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz auto z USA? Tak z USA 2022r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca To pewnie przy konwersji ktoś coś zrypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): To pewnie przy konwersji ktoś coś zrypał. Też tak uważam dlatego potrzebuję kodowania z MMI oraz licznika:-( inaczej nie dojdę do rozwiązania tego ustrojstwa:-( Edytowane 19 Czerwca przez Audi A4KON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca na sląsku ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 24 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca W dniu 20.06.2024 o 08:35, Deniro napisał(a): na sląsku ogarne Cześć Deniro, A innego sposobu nie ma jak dojechanie do Ciebie? Bo jeśli dało by radę, podesłać kodowanie to mogę to ogarnąć swoimi zasobami. Mam też Odisa 23.1 i E 17.0.1 jeśli jest taka potrzeba;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4KON Opublikowano 25 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Konwersje robił mi Retrofit-lab i niby powiedział, że nic nie zmieniał. Tylko spolszczenie zrobił i MMI na polskie częstotliwości bo miałem bez Navi. Później dołożyłem nowe (używane z RSQ3) MMI z Navi i też zaprogramował mi on i dalej to nie działało zmniejszanie zegarów. Po drugie nie wiem co zrobił ale też spalanie benzyny mi się nie zgadza bo na zegarach pokazuje mi się 7-8l na 100km ale w żeczywistości z 12-14l pali, na 50l zbiornika starcza mi max 350km a 400km zrobienie co wydaje mi się szalone a jeżdżę spokojnie. Pojechałem na chiptuning z myślą, że po zmianie mapy będzie lepiej niestety jest tak samo a błędów w cylindrach itd. nie ma komputer pokazuje ze jest ok. To A4 jeżdżąc mocno dynamicznie starcza mi na 500km przy zbiorniku 55l. A silniki w obu autach są prawie te same A4 2.0 TFSI 252KM a w drugim po Chiptuningu jest Q3 2.0 TFSI 271KM. Retrofit-Lab • Doposażenie aut • Konwersja aut z USA na EU • Chip Tuning RETROFITLAB.PL Retrofit-Lab zapewnia bezpieczne podniesienie mocy, profesjonalne kodowanie aut z USA na EU... Edytowane 25 Czerwca przez Audi A4KON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi