brzozik95 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Podbijam temat, jakby ktokowiek miał info jak to cholerstwo wyłączyć albo zapamiętać na stałe w ustawieniach to nich da znać.. Zastanawiałem się na OBDEleven, ale z tego co przejżałem na ich stronie to nie mają takiego kodowania..
yapta Opublikowano Niedziela o 22:36 Opublikowano Niedziela o 22:36 Jak rozumiem te alarmy obowiązują tylko dla UE. Na przykład, jeżeli powiedzieć dilerowi że chce wywieźć samochód poza UE to oni powinni zmienić ustawienia fabryczne na moje żądanie? W ogóle może komukolwiek z Państwa się udało wymusić dilera to zrobić?
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 23:04 Opublikowano Niedziela o 23:04 Nie. Auto zostało wyprodukowane na rynek europejski i tak zostało wyposażone. Co ty z nim zrobisz twoja sprawa i dealera to nie interesuje.
matbruk Opublikowano Poniedziałek o 11:43 Opublikowano Poniedziałek o 11:43 Ten dźwięk jest jak masz włączony asystent rozpoznawania znaków ?
yapta Opublikowano Poniedziałek o 21:23 Opublikowano Poniedziałek o 21:23 9 godzin temu, matbruk napisał(a): Ten dźwięk jest jak masz włączony asystent rozpoznawania znaków ? Tak. Go można wyłączyć tylko do czasu powtórnego uruchomienia samochodu. 22 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Auto zostało wyprodukowane na rynek europejski i tak zostało wyposażone. A jak z tym że asystenty często działają błędne? Powinienem mieć możliwość całkowicie ich wyłączyć i nigdy nie używać? Na przykład nawet dziś dostałem ostrzeżenie z przekroczenia ponieważ błędne był rozpoznany znak "80", nie dotyczący mojego pasa. Mam miejsce z zakrzywieniem gdzie na stałe asystent utrzymania pasa ruchu spróbuje mi wyrzucać z drogi.
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 21:38 Opublikowano Poniedziałek o 21:38 Jest możliwość deaktywacji asystentóe ale po zgaszeniu silnika i opuszczeniu auta należy je każdorazowo deaktywować, bo przy ponownym rozruchu silnika są one aktywne. Poczytaj sobie instrukcję obsługi, wszystko tam masz opisane😉
Rekomendowane odpowiedzi