LaurynasV Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 6 minutes ago, Muskel1 said: To pobierzesz je w menadżerze plików. Tak jak rozumiem - poprzez wyszukanie numeru części w menedżerze plików?
Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Numeru części i odpowiedniego pliku pod dany model, są opisane dla jakiego modelu. 1
Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Ściągnij sobie te poniższe pliki i zwróć na to uwagę aby po prawej stronie było podane dla modelu A4.
LaurynasV Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia Dziękuję, zaktualizuję się, gdy już dostanę nowe moduły i załaduję pliki
LaurynasV Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Moje reflektory mają "4m0907397ad", może to jest problem? Czy powinienem wgrać 397ad czy 397ac?
Muskel1 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 33 minuty temu, LaurynasV napisał(a): wgrać 397ad czy 397ac? Wgraj najpierw AD.
LaurynasV Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) On 4/22/2024 at 3:28 PM, Muskel1 said: Wgraj najpierw AD. Zainstalowałem nowy moduł i komunikacja jest w porządku, ale pojawia się błąd podczas wgrywania. newModule1.txt Edytowane 26 Kwietnia przez LaurynasV
LaurynasV Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia 4 minutes ago, Muskel1 said: Masz oryginalny VCP ? Tak, skontaktowałem się z obsługą VCP.
Muskel1 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Wiesz co, te moduły są z dużym prawdopodobieństwem do matrix, przynajmniej wszystkie auto-scany aut z matrixami, które posiadam włącznie z moim, mają moduły z indexem D i AD. To może być powód dlaczego nie przyjmuje. Wgraj na próbę flasha 029 MXB czy go przyjmie. Matrixy oczywiście nie zadziałają bo to inne lampy.
LaurynasV Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia 6 minutes ago, Muskel1 said: Wiesz co, te moduły są z dużym prawdopodobieństwem do matrix, przynajmniej wszystkie auto-scany aut z matrixami, które posiadam włącznie z moim, mają moduły z indexem D i AD. To może być powód dlaczego nie przyjmuje. Wgraj na próbę flasha 029 MXB czy go przyjmie. Matrixy oczywiście nie zadziałają bo to inne lampy. To to samo, prawdopodobnie błąd VCP...?
Muskel1 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia No to niestety nie wiem co może być przyczyną. Pozostaje czekać na odp. supportu.
Muskel1 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Chyba wiem w czym problem. Spróbuj wprowadzić numery warsztatu i importera.
LaurynasV Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia 16 minutes ago, Muskel1 said: Poprawka WSC numer 06335 To to samo
Rekomendowane odpowiedzi