Jacapraca Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Witam klubowiczów, pisze z zapytaniem czy ciężko jest dołożyć głośniki tylne wraz z subooferem do wersji która ich nie posiada. Jak tak to czego bym potrzebował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Głośniki + wiązka, szukaj na szortach a w 300 zł się zmieścisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacapraca Opublikowano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 1 godzinę temu, Langista napisał(a): Głośniki + wiązka, szukaj na szortach a w 300 zł się zmieścisz. Mam dawce ale jest to b6 głośniki i wiązka będą pasować? Radio mam concert I seryjne. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Nie będzie, musi być B5 bo głośniki z B6 są inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacapraca Opublikowano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 6 godzin temu, Langista napisał(a): Nie będzie, musi być B5 bo głośniki z B6 są inne. A masz może jakaś rozpiskę jak wszystko po podłączać? Bo raz słyszałem o jakimś wzmacniaczu a raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Langista Opublikowano 18 Kwietnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) W dziale DIY masz dołożenie bose, sugeruj się schematami z tego tematu. Lub opisem z tego : Ogólnie szukajka i lecisz z tematem. Edytowane 18 Kwietnia przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi