Irekb9 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Witam od czasu zrobienia chiptuningu (wgrał mi gotowca) przy przyspieszaniu wyskakuje mi błąd napędu.Dzieje sie tak przy mocniejszym przyspieszaniu lecz nie zawsze, zazwyczaj w okolicach 3k obrotow. Wymienilem filtr paliwa lecz nic to nie dało mysle tez zeby dac wtryski do regeneracji a w ostatecznosci turbine. Komputer mi wykazał blad cisnienia w zasobniku paliwa/cisnienie w ukladzie wartosc za niska. Zastanawialem sie czy nie jechac na hamownie zeby zrobic chiptuning od nowa przez specjaliste lecz nie mam pewnosci ze ten blad zniknie. Pozdrawiam
Dev Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja tak sie konczy wycieranie d...y szkłem, zawsze sie pokaleczysz
Muskel1 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Najpierw wróć do oryginału i sprawdź czy problem nadal występuje. Jeżeli nie, to wiesz jaka była tego przyczyna. Swoją drogą takie wgrywanie kij wie czego i u kogo może skończyć się remontem silnika lub skrzyni albo obu elementów. Edytowane 5 Maja przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi