qrak11 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Czy ktoś orientuje się jaki jest koszt wymiany kompletnego zaworu EGR w serwisie? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELLIOTT Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 500-1000zł zależy od rejonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca W dniu 22.05.2024 o 11:40, ELLIOTT napisał(a): 500-1000zł zależy od rejonu. Tylko tyle ? Nie sądzę, dostać się tam to przecież dramat, a jak zawór zatkany to i chłodnica EGR do wymiany bo przecież serwis nie myje, Czyściłem osobiście i drugi raz za taką kwotę bym zlecił komuś bez wahania , a gdzie cena zaworu i chłodniczki ? Wydaje mi się że impreza dużo droższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELLIOTT Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Jak ktoś ma wprawę i czym(dorobione klucze). Idzie całkiem sprawnie. Ceny podałem netto. Dla wielu wymieniaczy, wymiana oleju sprawia trudności, panie ile to roboty.. Edytowane 22 Czerwca przez ELLIOTT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi