Diego1121 Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca Jak się połączyć z bt? Mam taki moduł jak na zdj. Tel nic nie znajduje
Diego1121 Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Instrukcja obsługi😉 Nie posiadać 😅
Diego1121 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca Lusterko od kierowcy nie składa mi się elektrycznie, zepsute jest. Znajomy ma z anglika i może mi dać. Czy dużo się różni? Czy da się użytkować?
Diego1121 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca Witam. Wyświetlacz fis czasem świeci mocniej A czasem ciemniej. On sam ustala sobie jasność?
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Zależne jest to od pozycji wyłącznika świateł i czujnika nasłonecznienia. Ustaw w pozycję "Auto".
Diego1121 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zależne jest to od pozycji wyłącznika świateł i czujnika nasłonecznienia. Ustaw w pozycję "Auto". Jest na auto. I jak jadę w dzień to raz świeci jasno, raz ciemniej, losowo
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca W zależności od nasłonecznienia i to nie tylko FIS a całe zegary.
Diego1121 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): W zależności od nasłonecznienia i to nie tylko FIS a całe zegary. Da się ustawić by fis świeciło ciągle jednakowo?
Diego1121 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca 11 godzin temu, Diego1121 napisał(a): Lusterko od kierowcy nie składa mi się elektrycznie, zepsute jest. Znajomy ma z anglika i może mi dać. Czy dużo się różni? Czy da się użytkować? A o tym coś wiesz?
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Mogą się różnić ilością pinów w kostce, bo lewe lusterko w Angliku to lusterko pasażera a nie kierowcy.
Diego1121 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 19:10, Diego1121 napisał(a): Jak się połączyć z bt? Mam taki moduł jak na zdj. Tel nic nie znajduje Nadal mam z tym problem. Czy to jest moduł bt?
Muskel1 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Tak, do telefonu. Może się zawiesił. Wypnij wtyczkę od niego na 15 min . i sprawdź czy ruszy.
Diego1121 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Tak, do telefonu. Może się zawiesił. Wypnij wtyczkę od niego na 15 min . i sprawdź czy ruszy. A jak się wogóle łączy telefon z mmi?
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Jutro będę wymieniać lusterko od kierowcy, nowe lusterko jest fotochromatyczne, czy każdy sterownik to obsłuży? Jeżeli tak to trzeba zakodować?
Muskel1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Do tego celu należy dociągnąć wiązkę z wewn. lusterka fotochromatycznego do sterownika drzwi. Kodować nie trzeba.
Diego1121 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 44 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Do tego celu należy dociągnąć wiązkę z wewn. lusterka fotochromatycznego do sterownika drzwi. Kodować nie trzeba. Jak to zrobić dokładnie? Podpowiedz proszę
Rekomendowane odpowiedzi