cichy.g89 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Messenger_creation_7192896766209882799.mp4 Czy ktoś spotkał się z takim dźwiękiem u siebie w aucie i ustalił co jest przyczyną? *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - temat przeniesiony
budziq25 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Hej, mam to samo w sq5 8r. Dźwięk dobiega od strony pasażera, obszar nóg. Zrzucałem schowek bo myślałem, że to może być jakiś plastik wibrujący od pracy silnika dmuchawy, ale on się nie nasila jak zwiększam siłę nadmuchu. Najciekawsze jest to, że nie zawsze występuje... Edytowane 5 Czerwca przez budziq25
cichy.g89 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 21:29, budziq25 napisał(a): Hej, mam to samo w sq5 8r. Dźwięk dobiega od strony pasażera, obszar nóg. Zrzucałem schowek bo myślałem, że to może być jakiś plastik wibrujący od pracy silnika dmuchawy, ale on się nie nasila jak zwiększam siłę nadmuchu. Najciekawsze jest to, że nie zawsze występuje... Ten dźwięk pojawią się u mnie po mocniejszym przyspieszaniu. Później jadąc już nawet spokojnie dźwięk zostaje. Dźwięk przypomina ocieranie łańcucha o plastik. Dodam jeszcze jeden film. Na którym jest to wyraźniej słyszalne.
cichy.g89 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca 3 minuty temu, cichy.g89 napisał(a): Ten dźwięk pojawią się u mnie po mocniejszym przyspieszaniu. Później jadąc już nawet spokojnie dźwięk zostaje. Dźwięk przypomina ocieranie łańcucha o plastik. Dodam jeszcze jeden film. Na którym jest to wyraźniej słyszalne.
cichy.g89 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca Teraz, cichy.g89 napisał(a): Messenger_creation_7192897438449150274.mp4
Rekomendowane odpowiedzi