Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brzęczenie we wnętrzu A4 B8 pomiędzy 1200-2000 obr./min

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś spotkał się z takim dźwiękiem u siebie w aucie i ustalił co jest przyczyną?

*Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz
Zapraszam również tu ->Regulamin
Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - temat przeniesiony

Opublikowano (edytowane)

Hej, mam to samo w sq5 8r. Dźwięk dobiega od strony pasażera, obszar nóg. Zrzucałem schowek bo myślałem, że to może być jakiś plastik wibrujący od pracy silnika dmuchawy, ale on się nie nasila jak zwiększam siłę nadmuchu. Najciekawsze jest to, że nie zawsze występuje...

Edytowane przez budziq25
Opublikowano
W dniu 5.06.2024 o 21:29, budziq25 napisał(a):

Hej, mam to samo w sq5 8r. Dźwięk dobiega od strony pasażera, obszar nóg. Zrzucałem schowek bo myślałem, że to może być jakiś plastik wibrujący od pracy silnika dmuchawy, ale on się nie nasila jak zwiększam siłę nadmuchu. Najciekawsze jest to, że nie zawsze występuje...

Ten dźwięk pojawią się u mnie po mocniejszym przyspieszaniu. Później jadąc już nawet spokojnie dźwięk zostaje.

Dźwięk przypomina ocieranie łańcucha o plastik. Dodam jeszcze jeden film. Na którym jest to wyraźniej słyszalne.

Opublikowano
3 minuty temu, cichy.g89 napisał(a):

Ten dźwięk pojawią się u mnie po mocniejszym przyspieszaniu. Później jadąc już nawet spokojnie dźwięk zostaje.

Dźwięk przypomina ocieranie łańcucha o plastik. Dodam jeszcze jeden film. Na którym jest to wyraźniej słyszalne.

Opublikowano
Teraz, cichy.g89 napisał(a):