wypsiu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 witam wszystkich! mam problem nie wiem co kupić chrześniakowi na komunie może ktoś z was ma jakiś pomysł A4 dostanie na 18-stke :>
sparki Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 witam wszystkich! mam problem nie wiem co kupić chrześniakowi na komunie może ktoś z was ma jakiś pomysł A4 dostanie na 18-stke :> rower zegarek kłada paltoka zależy jak głęboką kieszeń masz i jak bardzo chrześniaka lubisz
qoperek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 hmm w empiku chyba jest ps3 z biblia i bialymi wstazkami [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 21:55_________________________________________________ale jak dla mnie bierz x360
GRazny Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 hmm w empiku chyba jest ps3 z biblia i bialymi wstazkami [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 21:55_________________________________________________ale jak dla mnie bierz x360 a rzeczywiście... to PS był... normalnie żenada... a od siebie dodam że może rzeczywiście PS2 nie byłoby złym pomysłem... albo rower... kwestia podejścia rodziców... a jaka gotówka?
GRazny Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 z jednej strony to dobre rozwiązanie (koperta) a z drugiej... jednak to dziecko... pieniądze dla maluchów nie mają znaczenia...
GRazny Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 no w sumie racja... dzieciaki teraz szybko dorastają i wiedzą wokół czego świat się kręci...
wypsiu Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 rozmawiałem z chrześniakiem i powiedział ze rower tam od kogoś dostanie i inne jakieś pierdoły a marzy się mu jakaś fajna konsola i do tego faiera z pedałami oraz jakaś broń palna więc teraz mam pytanie do was co jest lepsze PlayStation czy Xbox bo ja nie wiem za bardzo co będzie lepsze( nie mam czasu) a moja córka ma 16 lat wiec też mi za dużo nie doradzi
moro99 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Zdania sa podzielone Jedni powiedza ze PS3 inni Xbox Patrzac to co bylo na poprzednia generacje PS i Xów to chyba wziolbym jednak PS3
GRazny Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 piracko jest chyba tylko XBox... a to raczej ważne... no chyba że nie będzie problemów (finansowych) z kupowaniem oryginałów ale wiatrówka też niegłupi pomysł... hmmm.... a może cyfrówka?
truckmaniac Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 oraz jakaś broń palna :mysli Jak cos, to Ci załatwię tanio fajną Berettę
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 piracko jest chyba tylko XBox... a to raczej ważne... no chyba że nie będzie problemów (finansowych) z kupowaniem oryginałów ale wiatrówka też niegłupi pomysł... hmmm.... a może cyfrówka? dokładnie,na PS3 niema piratów i na 99.9% nie będzie,bierz xboxa. PS.5dych
letallec Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Xbox lub PS3 pod warunkiem ze ma dobry TV . Ja proponuje PSP.
wypsiu Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 Xbox lub PS3 pod warunkiem ze ma dobry TV . Ja proponuje PSP. tv ma plazmę więc proponujesz mi PSP myślisz że się najlepiej sprawdzi to jutro muszę się wybrać na zakupy
letallec Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Jesli ma plazme, to rzeczywiscie wiekszy wybor (xbox, PS3). Ale PSP jest chyba fajniejsze dla dzieciaka.
dawkol-d1 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Jeżeli chce konsolę i ma odpowiedni tv, to ja bym brał xBoxa, PSP jest fajne w trasie. Jeżeli lubi fotografię, to może jakąś lustrzankę cyfrową? Podpytaj kto mu kupuje rower, dojdź do tej osoby, i jeżeli ma zamiar kupić mu "makrokesza" za 400zł z Tesco, to dołóż się i kupcie razem może coś porządnego. Wybór i możliwości wiele, jeżeli chcesz na to przeznaczyć większą sumę pieniędzy to tym bardziej. Możliwe też jest, że rodzice mu ograniczą dostęp do tych gadżetów (np. do aparatu).
wypsiu Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 Jeżeli chce konsolę i ma odpowiedni tv, to ja bym brał xBoxa, PSP jest fajne w trasie. Jeżeli lubi fotografię, to może jakąś lustrzankę cyfrową? Podpytaj kto mu kupuje rower, dojdź do tej osoby, i jeżeli ma zamiar kupić mu "makrokesza" za 400zł z Tesco, to dołóż się i kupcie razem może coś porządnego. Wybór i możliwości wiele, jeżeli chcesz na to przeznaczyć większą sumę pieniędzy to tym bardziej. Możliwe też jest, że rodzice mu ograniczą dostęp do tych gadżetów (np. do aparatu). dzwoniłem do niego i rower kupują dziadkowie (cała czwórka) i on sobie już wybrał a mi powiedział że chciałby jakąś fajną konsole i do niej kierownice z biegami i pedałami i tera muszę się na coś zdecydować i nie wiem co mu sprawi lepszą frajdę wybór padł PlayStation czy Xbox
krzyniek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Ale PSP jest chyba fajniejsze dla dzieciaka. dokładnie, siostrzeniec ma i normalnie nic innego go tak nie wciąga jak psp
Buszek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Kupuj PS3 jesli z finansami nie jest zle bo wiadomo gry oryginalne ale za to jaka moc tych gier Kup zestaw np PS3 z zestawem gier czy z pilotem są, z kierownica może też znajdziesz Polecam grę GRID :gwizdanie: A jeśli nie ma funduszy na oryginalne gry, bądź by nie było to xbox 360 PSP też jest fajne ale wiadomo z takim dzieciak moze latac po miescie i mogą mu gwizdnąć :gwizdanie: Ostatecznie kup Wii
Rekomendowane odpowiedzi