myczek Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Cześć czy ktoś mi powie co zrobiłem nie tak 🙈 Dwa auta A4 (moje) i A5 (brata) po aktualizacji map u mnie nie pokazuje np obwodnicy Łomży choć w A5 już tak🙈 Czy mapy nie powinny być takie same ?? a może trzeba ją jakoś uaktywnić ?? (zdjecia 1i 2 są z A5 a 3i4 z A4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Macie różne wersje map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myczek Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Mapy zostały automatycznie zaktualizowane , w a5 a poniedziałek a w a4 w piątek. i dlatego małe zdziwienie że te pobrane później są „słabsze” czy ma na to wpływ wersja oprogramowania ?? Bo w a5 ma wyższe numery ?? Edytowane 8 Czerwca przez myczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Czyli zostały zaktualizowane online, tak? Mieszkacie w różnych rejonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myczek Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Obie nawigację zostały zaktualizowane online. Regiony są różne bo A4 Polska a A5 w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca I tu jest pies pogrzebany. Aktualizacje online pojawiają się w interwałach ok. co miesiąc i aktualizowane są mapki w rejonie zamieszkania. Aktualizacje offline aktualizują całe mapki i są zazwyczaj opóźnione w przeciwieństwie do tych online oraz pojawiają się raz do roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myczek Opublikowano 8 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca I u nas jest odwrotnie A5 gdzie na codzień przebywa w Niemczech ma obwodnicę Łomży , a A4 która przebywa cały czas w Łomży nie 🙈 nie umiem tego wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi