Opublikowano Poniedziałek o 19:422 dn Zrobiłem w tym czasie dwa lub trzy scany, ale nie pamiętam, który był z podpiętymi. Jutro po pracy zrobię świeży.
Opublikowano Wtorek o 15:081 dn Tak, to dzisiejszy scan. Na 99,9% jestem pewny, że podłączyłem kostkę.
Opublikowano Wtorek o 15:201 dn Coś nie łączy. Sprawdź kostkę, jeżeli jest wpięta, to sprawdź czy dochodzi do radaru napięcie. Jeżeli nie, to sprawdź bezpiecznik.
Opublikowano Wtorek o 16:071 dn Z dużym prawdopodobieństwem nie będzie to bezpiecznik, bo właśnie widzę, że oba radary zasilane są z tego samego bezpiecznika SB9, który znajduje się pod podstopnicą strona kierowcy w listwie ST4.Na scanie brak łączności ze sterownikiem po stronie pasażera czyli J428.Strona kierowcy J850 łączy się na scanie normalnie.Albo wtyczka wypięta, albo może masa do radaru nie dochodzi. Sprawdź czy punkt masy 685 nie jest luźne lub przewód idący do radaru nie urwał się.Pinkt masy jest na prawej podłużnicy. Edytowane Wtorek o 16:081 dn przez Muskel1
Opublikowano Wtorek o 16:281 dn Twoja wiedza i chęć pomocy są godne podziwu. W weekend spróbuję to sprawdzić. Bardzo Ci dziękuję