lidoo Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Zastanawiam się nad obszyciem kierownicy i jej przycięciem. Mam propozycję na odesłanie swojej własnej a Firma mi odsyła już gotowa z innego auta z takimi samymi przyciskami, mówią że będzie dzialac jak plug and play, jaka jest wasza opinia? Edytowane 11 Lipca przez lidoo
wuPiotrek Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca to juz ich problem zeby zadbac o to zeby Ci działała. ale co masz na mysli mowiac 'przycięcie' ? są firmy które z okrągłych kierownic robią 'ścięte'. Ja bym takiej kierownicy do siebie nie założył. Sam zmieniałem kieronicę na S ściętą - znalazłem po prostu ori uzywke w dobrym stanie. Przekładasz i działa (jesli wyposazeniowo sie zgadza - najwazniejsze jest tutaj czy była podgrzewana czy nie).
RALF76 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Godzinę temu, lidoo napisał(a): Zastanawiam się nad obszyciem kierownicy i jej przycięciem. w 2 letnim aucie zdarła się?
lidoo Opublikowano 11 Lipca Autor Opublikowano 11 Lipca Scieta czy przycięta to tylko wyrażenie, wiadomo, że chodzi "płaski" dół, Bardziej mi chodziło o jakieś błędy w sterowniku ect...
wuPiotrek Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca (edytowane) dalej powtarzam - ścięta czy przycięta? jak chcesz trzymać za szpachlowaną obręcz to możesz brać przyciętą, fabrycznie wychodzą 'ścięte'. nie ma bledu w sterownikach jesli wezmiesz z takiego samego wyposazenia (takie same przyciski). bledy pojawiaja sie jak zalozysz grzaną kierownice do auta bez grzania i odwrotnie. musi byc oczywiscie od tego samego modelu. nie jestem przekonany czy mając polifta mozesz zalozyc kierownice z przedlifta - moze ktos inny sie wypowie. wg mnie raczej tylko z polifta. poza tym nie przejmuj sie błędami. błędy to problem firmy która Ci sprzedaje kierownicę - to oni muszą się upewnic ze bedzie dzialac nie Ty Edytowane 11 Lipca przez wuPiotrek
lidoo Opublikowano 12 Lipca Autor Opublikowano 12 Lipca 16 godzin temu, wuPiotrek napisał(a): dalej powtarzam - ścięta czy przycięta? jak chcesz trzymać za szpachlowaną obręcz to możesz brać przyciętą, fabrycznie wychodzą 'ścięte'. Nie pomyślałem o tym, No ale jak patrze na Allegro i Olx to są tylko 2 które pasują do mojego, i tylko nowe, ja mam prostokątna poduszkę....
RALF76 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Godzinę temu, lidoo napisał(a): Nie pomyślałem o tym, No ale jak patrze na Allegro i Olx to są tylko 2 które pasują do mojego, i tylko nowe, ja mam prostokątna poduszkę.... co się stało że zmieniasz?
lidoo Opublikowano 12 Lipca Autor Opublikowano 12 Lipca Poprostu podoba mi się taka, ja mam zwykłą okrągłą bez pogrubień.
RALF76 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca (edytowane) Godzinę temu, lidoo napisał(a): Poprostu podoba mi się taka, ja mam zwykłą okrągłą bez pogrubień. ok to dobierz płaską ori do swojego - ta na zdjęciu chyba obszywana (nieźle wygląda) Edytowane 12 Lipca przez RALF76
Rekomendowane odpowiedzi