MC7 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Witam. Mam MMI 3G+ i jak połączy się telefon z radiem przez BT to nie ma komunikatów z nawigacji google maps są dopiero po przestawieniu ma multimedia telefon ale wtedy nie gra radio. Wie ktoś jak to ustawić aby grało radio i były komunikaty z nawigacji z telefonu? 1
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Za stara jednostka na takie działanie. Odtwarzanie strumieniiwe masz tam tylko na media. 1
MC7 Opublikowano 16 Lipca Autor Opublikowano 16 Lipca 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Za stara jednostka na takie działanie. Odtwarzanie strumieniiwe masz tam tylko na media. Dzięki za info. Czy w takim razie Mógł byś polecić dobry moduł android auto/ carplay?
BUTCH81 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Weź w ogóle daj sobie spokój z modułami typu android auto i tak dalej. To zamula. Działa z opóźnieniem.. Kup jednostkę na androidzie. Tylko z dobrymi parametrami. Ja zamówiłem z fabryki z Chin. Jestem tak zadowolony że nie wyobrażam sobie mieć cokolwiek innego. Jest taki ogrom modyfikacji że jak lubisz gadżety. To przeprowadzisz się do auta.. 🤣
Langista Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Nie każdy lubi wieśniaczyć swoje auto, niektórzy lubią pozostać przy oryginale. 2
Lukaa5 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 15 godzin temu, Langista napisał(a): Nie każdy lubi wieśniaczyć swoje auto, niektórzy lubią pozostać przy oryginale. dobre hehe
MC7 Opublikowano 20 Lipca Autor Opublikowano 20 Lipca Znajomy ma takiego chinola z alledrogo https://allegro.pl/oferta/android-radio-fm-rds-dab-opcja-wifi-4g-gps-nawi-mp3-mp4-usb-audi-a5-a4-16082931584 niby dobre parametry ale zmula, dźwięk z tego jak z jamnika z lat 90 o ile grafika radia z andkiem jest ok to już po przełączeniu na radio samochodowe to jakaś masakra.
Lukaa5 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Z chinolami jest także to że ma takiego ( z wyglądu ) nie znaczy nic. Druga sprawa jest taka że pytanie jaki wiek/generacja auta. Do starszych na ogół jest cała rzesza generycznych wytworów . Można kupić z 8 mioma rdzeniami 128 ramu jak ktoś chce grać w gry w aucie Do b9 jest opcja niemal idealna , wymiana ekranu na taki z androidem . Cała reszta wzmacniacz MIB zostaje oryginał. Wygląd jest identyczny z nowymi radiami po lifcie włączając w to menu , jedyna różnica na plus to jest Android. Jak dla mnie same zalety ,brak blokad i niesamowity kompfort. Nie kumam więc ideologii wieśniackej Jeżeli idziemy po taniości to wiadomo że szału nie będzie . I trzeba sobie to przekalkulować czy warto .
Rekomendowane odpowiedzi