Monti Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 4 minuty temu, SzczepSon napisał(a): Odebrałem, trochę opłukałem po mechaniku. Dziś zjadę na garaż ustawie sobie wysokość bo jeszcze troche koza. Małe foto, jak to na chwilę obecną wygląda Kurcze, mimo tylu lat te b5 wciąż wyglądają ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 8 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia I jeżdżą nienajgorzej. Ale po poprzednim aucie, to teraz chyba swap na 2.7bit potrzebny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS4 B5 V8T -OVERKILL- Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia W dniu 3.08.2024 o 08:47, SzczepSon napisał(a): 670zl sztuka Zamienniki SKV A żeby było śmiesznie przy tym całym zamieszaniu idzie do mnie jeszcze jeden komplet, tylko robiony na zamówienie z grubszej blachy. Jak przyjdzie to pójdzie w ocynk, proszek i na półeczkę. Hej. Gdzie zamawiałeś te mocowania z grubszej blachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 10 godzin temu, RS4 B5 V8T -OVERKILL- napisał(a): Hej. Gdzie zamawiałeś te mocowania z grubszej blachy? Na olx ziomek robi jakieś customy. Te moje to jednak oryginały wypiaskowqne i dospawana drugą blacha w miejscu styku z budą. Tyle zachodu z tym było, że już nie pamiętam co wzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Na szybkości fotka cyknięta jak ona wygląda na dzień dzisiejszy. Jeszcze długa droga, ale powoli zaczyna to wyglądać... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 31 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Mały update, nic się na razie nie dzieje oprócz tego, że docisk stwierdził że klęknie w dzień wyjazdu do Zakopanego... Okazało się że jest u mnie jednomas 240mm. W międzyczasie przyciemnione lampy. Machnę kiedyś zdjęcie w normalnym świetle bo wydają się beton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września Panowie, przyznaję się bez bicia. Byłem pewien, że wyrosłem z głupich rzeczy. Ale przyznaję się. Zwieśniaczyłem auto i mi się to podoba... PS. Spokojnie, jest na guzik, można to wyłączyć i jeździć jak człowiek. To tylko na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września W zimę powiesz, że to lampy grzewcze które rozmnażają lód w trakcie jazdy 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 28 minut temu, Langista napisał(a): W zimę powiesz, że to lampy grzewcze które rozmnażają lód w trakcie jazdy 😂 Do zimy pewnie nie dotrwa. Będę robił za pług śnieżny to pozrywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLove Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Pamiętaj, że każdy miewa dziwne pomysły 😅😅 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 22 godziny temu, DaveLove napisał(a): Pamiętaj, że każdy miewa dziwne pomysły 😅😅 Oo chciałem takie kiedyś w b8 robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września Pokrzepiające. Dziękuję. Jest zrobione na guzik. Drugi pod obrysy US będzie. Każdy pyta, czy to nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września JPRDLE...........😣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września O ile te ledy pod autem to ogólnie bez tragedii bo wyłączysz, ale chłopie cos ty zrobił w kokpicie... masz tyle fajnych fabrycznych przycisków(z B5 i nie tylko), można to zaadoptować to zamontowałeś przyciski jak w ursusie z lat 70tych i to nieodwracalnie podziurawiłeś ten plastik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Godzinę temu, Kowi87 napisał(a): O ile te ledy pod autem to ogólnie bez tragedii bo wyłączysz, ale chłopie cos ty zrobił w kokpicie... masz tyle fajnych fabrycznych przycisków(z B5 i nie tylko), można to zaadoptować to zamontowałeś przyciski jak w ursusie z lat 70tych i to nieodwracalnie podziurawiłeś ten plastik. Zgadzam się w 100%. Zawsze można to ukryć w schowku czy podłokietniku. 🤢 Edytowane 29 Września przez Monti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 29 Września Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września Mam 3 takie panele w tym kolorze i opcję załatwienia 2 kolejnych za piwo. Bez przesady panowie. To i tak wyleci do zimy pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Nie ważne ile masz tych plastików, przecież można to sensowne zrobić raz i nic nie wyrzucać, a tak jak tu zrobione to i policjant zainteresuje przy kontroli jeszcze. Ps. neony pod autem są znowu często spotykane na spotach/zlotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepSon Opublikowano 7 Października Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października Każdy ma swoje zdanie, szanuję to. Gdy robię wszystko sam, a robię pierwszy raz to mimo wszystko testuje swoje możliwości na ile ładnie i na ile profesjonalnie będę umiał to zrobić. Więc żeby taki jeden wsiowy głupek z przyciskami z ursusa się nauczył robić coś ładnie, to kilka fantów z b5 musi zniszczyć po drodze. Zrobiłem z tego co miałem pod ręką. Inaczej bym jeździł ze zdemontowanym plastikiem i skrecałbym kabelki żeby zapalić neony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcaneNomad Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października W dniu 29.09.2024 o 18:14, SzczepSon napisał(a): Mam 3 takie panele w tym kolorze i opcję załatwienia 2 kolejnych za piwo. Bez przesady panowie. To i tak wyleci do zimy pewnie Na 2 piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi