kamilloo2188 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Witam Mam pytanie nie ma może ktoś informacji skąd można ściągnąć Vag com lub VCDS? dzięki
kamil-vag Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Do A4 B6 wystarczy Ci VCDS Lite, możesz pobrać oficjalnie i legalnie ze strony Ross-Techu: Ross-Tech: VCDS-Lite Download WWW.ROSS-TECH.COM Do tego kabelek w granicach 50 zł, szukaj pod hasłem VAG COM KKL na allegro.
kamilloo2188 Opublikowano 20 Lipca Autor Opublikowano 20 Lipca Niestety ten VCDS nie odczytuje portu USB Czy idzie to jakos ustwaic?
kamil-vag Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca kwestia sterownika, pokaż co Ci się się pokazuje w menedżerze urządzeń po podłączeniu tego interfejsu, jakie porty COM, instalowałeś jakieś sterowniki ?
kamilloo2188 Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca Takie coś się wyświetla Zdjęcie poniżej Sterowniki najprawdopodobniej zainstalowały się same ?
kamil-vag Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Musisz w opcjach programu ustawić odpowiedni port, ten sam na którym wykrywa interfejs. Czyli u Ciebie będzie to 3.
kamilloo2188 Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca Cześć Pokazuje mi się takie coś jak na zdjęciu poniżej
kamil-vag Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Ale masz wpięty kabel do auta przy tym teście ?
kamilloo2188 Opublikowano 26 Lipca Autor Opublikowano 26 Lipca Nie Tylko pod komputer podłączony Wybacz ale jestem w tym zielony
pelonek1 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca 31 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Nie Tylko pod komputer podłączony Wybacz ale jestem w tym zielony To podepnij.
kamilloo2188 Opublikowano 27 Lipca Autor Opublikowano 27 Lipca Dzięki Działa. Sorry Panowie ale jestem w tym zielony Takie błędy mi wyskoczyły
jmk Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Ja często korzystam z tej strony: Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM
kamilloo2188 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca Dzięki A ktoś może wie jakie kroki trzeba poczynić przy takim bledzie ?
kamil-vag Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Błąd komunikacji z modułem ABS, może być uwalony sam moduł, może być przerwa w obwodzie CAN... zobacz w silniku kanał 0125 czy komunikuje się z ABS, powinno być 1 przy tym polu.
Rekomendowane odpowiedzi