Kubekk2 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Witam wczoraj miałem sytuację na trasie strzelił mi pasek.. i teraz się zastanawiam czy lepiej szukać innego silnika i z jakich oznaczeń by pasowało bez dużego grzebania ? Czy lepiej szukać cały goły słupek ?
przem8 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Avj, bfb, bex. Słupek wyjdzie taniej niż remont starego ale niewiadomo co się trafi.. Te silniki mają ponad 20 lat i średnio 300tys nalotu także loteria.
Kubekk2 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2 godziny temu, przem8 napisał(a): Avj, bfb, bex. Słupek wyjdzie taniej niż remont starego ale niewiadomo co się trafi.. Te silniki mają ponad 20 lat i średnio 300tys nalotu także loteria. Właśnie wiem o tym i teraz nie wiem co robić czy szukać nowego silnika czy ewentualnie słupek ? Remont nie wchodzi bo wiem że wyjdę ja tym źle.
grubykris Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Witaj w klubie zerwanych pasków, ja też szukam czegoś na podmiankę. mi zerwało 2 tyg temu przed samym wyjazdem na urlop.
Langista Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Silnik na chodzie jeszcze w aucie, sprawdzisz jego sprężanie i stan ogólny. Jedyny sposób.
kubabkb Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia przy jakie przelocie Ci go zerwalo? ile lat mial?
Kubekk2 Opublikowano 10 Sierpnia Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2002 rok rozrząd robiłem jak było 220 a przy 270 poszedł.. Narazie nic nie umiem znaleźć i już nie wiem co robic czy remont czy silnik kupować
Rekomendowane odpowiedzi