dominbdg Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Witam, Mam do Was takie pytanie, ponieważ przypadkowo się natknąłem. Zauważyłem że do mojego A4 B9 istnieje możliwość zamontowania (chyba) radarów na przód. Ja mam zaślepki, mam czujniki 360. Chciałbym Was poprosić żebyście napisali mi jaka jest funkcjonalność tych radarów i do czego można je wykorzystać. Temat jest dla mnie wstępnie ciekawy ale zastanawia mnie strona praktyczna. Dzięki z góry
Koalakm Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 8 godzin temu, dominbdg napisał(a): Witam, Mam do Was takie pytanie, ponieważ przypadkowo się natknąłem. Zauważyłem że do mojego A4 B9 istnieje możliwość zamontowania (chyba) radarów na przód. Ja mam zaślepki, mam czujniki 360. Chciałbym Was poprosić żebyście napisali mi jaka jest funkcjonalność tych radarów i do czego można je wykorzystać. Temat jest dla mnie wstępnie ciekawy ale zastanawia mnie strona praktyczna. glownie aktywny tempomat - moim zdaniem jedna z najlepszych i najwazniejszych opcji wyposazenia W trasie nieocenione w korku czesto takze
Rekomendowane odpowiedzi