Sawyer21 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Cześć, Jestem nowy na forum i nie będę ukrywał, że założyłem konto na szybko by poradzić się w zakupie auta, ale gdyby zakup wypalił będę szukał pomocy w różnych kwestiach z nim związanym. Krótko mówiąc mam małe pojęcie o samochodach i zależało mi na zakupie audi w benzynie z w miarę małym silnikiem, bezwypadkowym, do 30000zł, z w miarę małym przebiegiem. No i w mojej okolicy znalazłem Audi z tego oto linka: Używany Audi A3 2009 - 23 999 PLN, 169 000 km - Otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska Jeżeli wybrałem zły dział na tego posta z góry przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Liczę na pomoc bo do końca tygodnia mam urlop i byłoby super coś zakupić do końca tygodnia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareQ Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Odpuść 1.4TFSI z tych lat -> problemy z rozrządem. Jak już szukaj 1.6MPI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Jesli 1.4 tfsi to tylko po modernizacji, gdzie rozrząd jest na pasku. Po 2012r. bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyer21 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Jesli chodzi o silnik 1.6 znalazlem cos takiego: Używany Audi A3 2009 - 18 900 PLN, 154 000 km - Otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 3 godziny temu, Sawyer21 napisał(a): Jesli chodzi o silnik 1.6 znalazlem cos takiego Wiesz o tym, że silniki 1.6 potrafią wciągać olej na bogato? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 13 godzin temu, Hugo napisał(a): Wiesz o tym, że silniki 1.6 potrafią wciągać olej na bogato? ooo - myslalem ze to tylko 2.0 dotyczylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Teraz, Koalakm napisał(a): ooo - myslalem ze to tylko 2.0 dotyczylo? Poczytaj sobie o A3 8P 1.6 i w wadzie olejowej, a konkretnie o cienkich pierścieniach olejowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi