Hugo Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Nowe Audi Q5 w niczym nie przypomina obecnego. Klienci pokochają nową wersję kultowego SUV-a WRC.NET.PL Audi Q5 to doskonały samochód. Wystarczy na niego spojrzeć, aby sobie przypomnieć, że to marka z... Galeria: Audi Q5 | Audi MediaCenter WWW.AUDI-MEDIACENTER.COM
matbruk Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) W dniu 3.09.2024 o 15:05, RALF76 napisał(a): środek podobny do nowego a5 Tak samo jak w generacji b9 , a4b9 i Q5 mialy prawie takie same wnętrza , i były technologicznie zbliżone , tak w nowej generacji będzie podobnie. Zresztą w starszych też tak było , i nie tylko audi tak ma Edytowane 20 Września przez matbruk
RALF76 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października już dostępne konfiguracje, podobnie wychodzi jak A5 cenowo
matbruk Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października W dniu 12.10.2024 o 19:34, RALF76 napisał(a): już dostępne konfiguracje, podobnie wychodzi jak A5 cenowo Mi wyszło zarówno A5 jak i Q5 około 290 tys to co by mnie zadawalało. Drogo.
RALF76 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 14 minut temu, matbruk napisał(a): Mi wyszło zarówno A5 jak i Q5 około 290 tys to co by mnie zadawalało. Drogo mi wyszło 320 więc grubo się robi biorąc pod uwagę że ten stary model w podobnym konfigu 230-240 po aktualnych rabatach
tobias Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października mi wyszło 269 tyle, że jest tylko jeden silnik do wyboru 204 KM
RALF76 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października będzie później chyba dostępny mocniejszy w SQ5
BLADEPL Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Hey Nowe Q5 skonfigurowane na stronie Audi wyszło mi z cennika 357tys brutto benzyna quattro . Auto po rabatach cena zakupu 297tys brutto. Zamówione do produkcji odbiór kwiecień 2025r. W przyszłym roku w styczniu ceny pójdą w górę niestety info z Audi. Pozdrawiam Edytowane 20 Października przez BLADEPL
Rekomendowane odpowiedzi