Buko Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Witam wszystkich. 2.0TDI Quattro s tronic 2017. Po dodaniu gazu słychać dziwny dźwięk, jakby coś "buczało", szczególnie odczuwalne przy 80km/h wzwyż, na prostej drodze. Po odpuszczeniu gazu jest cisza.. Nie wiem czy wystepuje to caly czas gdy przyśpieszam, bo przy wiekszej predkosci powstaje więcej szumu w aucie i mało słychać. Miał ktoś taki problem i się z nim uporał, albo pomysł gdzie szukać przyczyny? Pozdrawiam
Buko Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września Próbowałem nagrać kilkukrotnie. Telefon ma problem wyłapać, nie jest to mega głośne wycie. Słychać to z przodu, jak puszczam gaz to nie słychać. Dzieje się tak, gdy naped ma jakby opór..
RALF76 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września w których sekundach filmu najbardziej słychać??
RALF76 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 16 minut temu, Langista napisał(a): Filtr paliwa lub nieszczelna odma filtr paliwa jest pod autem więc skąd ta opcja??
Buko Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września Sam jestem ciekaw. Filtr paliwa będzie na dniach zmieniany, ale wątpię że to to.
Buko Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września 3 godziny temu, RALF76 napisał(a): w których sekundach filmu najbardziej słychać?? 0:05. Gościu ściąga nogę z gazu i cisza. Głównie w zakresie predkosci +/- 80-110km/h.
Rekomendowane odpowiedzi