topor Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 jasne ze bedzie.. zderzak jest dopiero w podkladzie. Po poprawce i po polakierowaniu bedzie igła.
Flyer Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 malik, to ten Twoj dyfuzorek? Ten z tematu wymaga dopracowania. Najbardziej moge kluc w oczy te zagiecia/zalamania...
JORG-Composite Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 A tak to powinno wyglądać: Jakoś vs Jakość Malik ten na Twoim zdjeciu nie jest jeszcze skończony, tak gdzie jest wydech nie ma nic a wszystko powinno być robione z jednego kawałka na tutorialach wszystko jest pięknie do B7 jest łatwiejszy niz do b6, a do b5 to makabra
malik Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 malik, to ten Twoj dyfuzorek? Ten z tematu wymaga dopracowania. Najbardziej moge kluc w oczy te zagiecia/zalamania... Nie, to produkt kolesia z OCARBON od którego masz listwy wew.
Flyer Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 do B7 jest łatwiejszy niz do b6, a do b5 to makabra True. Dyfuzor w B7 jest demontowalny, w B5/B6 jest czescia zderzaka...
malik Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Poniżej ukończony dyfuzor S4. Mi to wygląda na wykonanie z jednego kawałka. Możliwe, że na poprzednich fotkach jakoś inaczej padało światło. A tutaj wersja s-line JORG, jak będziesz w stanie uzyskać taką jakość to przybiegnę w podskokach. Finalnie dyfuzor na aucie
truckmaniac Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ten pokazany przez malika Tego z tematu do siebie bym nie założył. No chyba, że to nie jest efekt końcowy
JORG-Composite Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 malik załatw gdzies taki goły do b7 to też przybiegne w podskokach, w b7 sie przynajmniej zdejmuje
Wąski Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Mam nadzieję ze mój dach tak nie będzie wyglądał :gwizdanie: Malik
malik Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 malik załatw gdzies taki goły do b7 to też przybiegne w podskokach, w b7 sie przynajmniej zdejmuje Mam swój w S4, ale po tym co do tej pory pokazałeś niestety nie chciałbym żeby trafił w Twoje ręce. Możliwe, że te akurat części były wyjątkowo trudne albo miałeś zły dzień
Flyer Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Możliwe, że te akurat części były wyjątkowo trudne albo miałeś zły dzień Dzizas. No przeciez w B5/B6 te 'dyfuzorki' nie sa zdejmowane. W B7 tak, wiec pewnie i robota idzie o niebo lepiej...
malik Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Możliwe, że te akurat części były wyjątkowo trudne albo miałeś zły dzień Dzizas. No przeciez w B5/B6 te 'dyfuzorki' nie sa zdejmowane. W B7 tak, wiec pewnie i robota idzie o niebo lepiej... Spoko, poczekam na efekty pracy na innych częściach. Niekoniecznie dyfuzorach.
Cristoforo Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 czy włókno węglowe będzie sie trzymać na metalowej masce ??
JORG-Composite Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 czy włókno węglowe będzie sie trzymać na metalowej masce ?? bedzie
Cristoforo Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 no to szukamy jednego dużego kawałka maty która to pokryje
Flyer Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Spoko, poczekam na efekty pracy na innych częściach. Niekoniecznie dyfuzorach. Otoz to. JORG, a masz jeszcze cos wiecej na swoim koncie oprocz tych 2 zderzakow?
Reggi Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 no to szukamy jednego dużego kawałka maty która to pokryje Gdzie tu sens ? Obklejać ciężką jak jasna cholera maskę tylko po to by była carbon-look. To nie lepiej kupić lekką, całą wykonaną z węgla Poza tym carbonowe elementy fajnie wyglądają na aucie jak jest ich więcej niż tylko jeden element np.- maska i lusterka, maska i klapa bagażnika.
topor Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 zgadzam sie:) :gwizdanie: do mnie jescze jeden gadzet dojdzie;)
Reggi Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 zgadzam sie:) :gwizdanie: do mnie jescze jeden gadzet dojdzie;) Toporek nie obraź się..ale Twój zderzak wyszedł kompletnie z dpy Mam nadzieję, że kolejny gadżet będzie lepiej wykonany
Rekomendowane odpowiedzi