Carnauba Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Witam ostatnio zakupiłem Audi 1.8t 2007r gdy dodałem gazu z 2 i z 3 przyspieszenia nie czułem jakoś bardzo, po prostu moim zdaniem nie było adekwatne to na moc 163km mogę jakoś sprawdzić czy trzyma on dalej moc i km w okolicach 163?
przem8 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Logi dynamiczne i polecam kpower do pomiaru mocy we własnym zakresie.
pucha10 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września W dniu 13.09.2024 o 07:33, przem8 napisał(a): Logi dynamiczne i polecam kpower do pomiaru mocy we własnym zakresie. Kpower to tylko jak chce się podnieść na duchu mocno zawyża, szczególnie moment. U mnie w okoenku 120- 305nM. W kpower wypluł 350 Moc też kilka koni więcej niż wskazywał na to przepływ.
przem8 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 35 minut temu, pucha10 napisał(a): Kpower to tylko jak chce się podnieść na duchu U mnie praktycznie to samo co na hamowni wyszło, także nie wiem jak te pomiary robiłeś
Rekomendowane odpowiedzi