Kot1996668 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Witam proszę o pomoc bo już nie mam sił czy ktoś wie może jakiego koloru jest przewód w kostce do lamy tył a mowa o przewodzie do stopu i przeciwmgielne kostka na 5 pin może ktoś wie i mógł by pomóc jest mi to potrzebne do montażu haka niestety na uniwersalnym sterowniku dziękuje bardzo za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Jakie lampy? Halogen? Led przedlift? Led polift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1996668 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 42 minuty temu, Kot1996668 napisał(a): Lampa Ledowa 2009 r wersja s line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1996668 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Pozycja tylko Ledowa halogeny też posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Pytałem jakie lampy nie żarówki. Wnioskuję, że masz fabrycznie lampy halogenowe i wsadziłeś do nich w miejsce żarówek jakieś led? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1996668 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Fabrycznie czy dokładane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1996668 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Z tego co wiem to fabryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1996668 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września A to przód to może też pomoże jaki model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 18 Września Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 18 Września Raczej fabrycznie. Ok z przeciwmgielnym nie ma problemu bo jest osobnie sterowane, jest to przewód szaro żöłty na pinie 4 (w klapie). Światło stopu i pozyzyjne nie mają osobnych żarówek i zasilane są tylko jednym przewodem gdyż sterowane są sygnałem PWM. Lampa w błotniku przewód szaro biały pin 1, lampa w klapie przewód szaro czarny pin 3. Niektóre uniwetsalne sterowniki przyczepy rozpoznają sygnał PWM inne nie. Jeżeli masz taki, który nie rozpoznaje, będziesz musiał do stopu podpiąć się pod trzecie światło stopu. Te uniwersalne sterowniki to takie słabe rozwiązanie, z wyżej podanych powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1996668 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Dziękuję bardzo za pomoc 😀 teraz już wiem żałuję że nie kupiłem nawet używanego haka ale za to oryginalnego ale dziękuję bardzo za pomoc jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi