Ghost9195 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Tak jak w tytule czy jest ktoś kto by wytłumaczy krok po kroku co zrobić, żeby softa zmienic, patche, mapy itd Chodzi o to żebym wiedział co potrzebuje. Wiem, że do tej operacji potrzeba vcds i vcp. A jakieś kody pliki? Co robić po kolei, tak wytłumaczcie łopatologicznie jeśli się da dla potomnych. Z góry dziękuję za podzielenie się wiedza Daje zalacznik z wersja jaka posiadam Samochód z Canady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Wszystko jest na forum opisane, użyj wyszukiwarki😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost9195 Opublikowano 21 Września Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września To widziałem ale nie ma jak przejść między us a eu no chyba, że to nie ma różnicy? Możesz trochę wyjaśnić i pokierować? Oraz czy potrzebne są narzędzia typu vcds i vcp do tego? https://a4-klub.pl/topic/488168-mapy-mib-audi-a4-b9/ znalazłem ten temat ale czy tak samo się robi pod eu ? Od jakiej wersji zacząć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Jezeli nie chcesz sobie zepsuc mmi i narobic kosztow to lepiej to oddaj komus kto sie na tym zna i zrobi to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi