adrianekxxxx Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Witam mam problem z swoją b6 mianowicie podczas ruszania telepie całym autem jak utrzymam 1800 obr/min nic poniżej telepie dodam ze cały silnik wyremontowany wtryski ok poduszki silnika skrzyni mahle wymienione dwusama kpl luk wymieniona pół ośie tak samo i dodam ze nie ma drgania na pedale sprzęgła i juz nie wiem gdzie szukać przyczyny
P.Wiśnia Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Mam to samo, ale nasila się jak silnik się rozgrzeje. Dwumasa ma 30k przebiegu, poduszki i odbój nie wylane. Sprawdź co się dzieje jeżeli wrzucisz 5 bieg przy 50km/h i dasz pedał w podłogę. Jak dwumasa sprawna to będziesz miał jak ja, czyli nic nie będzie telepać. Podejrzewam listwę zasilającą do pompowtrysków. Edytowane 22 Września przez P.Wiśnia
adrianekxxxx Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września 4 godziny temu, P.Wiśnia napisał(a): Mam to samo, ale nasila się jak silnik się rozgrzeje. Dwumasa ma 30k przebiegu, poduszki i odbój nie wylane. Sprawdź co się dzieje jeżeli wrzucisz 5 bieg przy 50km/h i dasz pedał w podłogę. Jak dwumasa sprawna to będziesz miał jak ja, czyli nic nie będzie telepać. Podejrzewam listwę zasilającą do pompowtrysków. na 5 biegu nic listwę zmieniałem plus zagoiłem lekko piny do cewki juz mam brak pomysłów chyba ze wrócę do ori mapy bo aktualnie mam okolice 200 hp
adrianekxxxx Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września 25 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Możesz zrobić logi statyczne + dynamiczne kanał 4,13,23 ?
dekiel 13 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Od kiedy masz te drgania ? Kto robił program ?
adrianekxxxx Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września 11 godzin temu, dekiel 13 napisał(a): Od kiedy masz te drgania ? Kto robił program ? Od tamtego roku a mape robiona przez vk speedlab Nie moge pow ze jest zle ale zaczne od mapy
adrianekxxxx Opublikowano 14 Października Autor Opublikowano 14 Października witam dopiero teraz znalazłem czas by zająć się swoim autem powiem tyle powrót do mapy ori nic nie zmienia wiec dodaje logi statyczne i dynamiczne kałał 4 dynamiczny .CSV kałał 13 dynamiczny .CSV kałał 23 dynamiczny .CSV kałał 1 dynamiczny .CSV LOG-01-004-013-023 statyczny .CSV
Rekomendowane odpowiedzi