Silver3833 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Witam tak jak w temacje czy ktoś malował juz dokładki w allroad nie ważne czy to a4 czy a6 ? Bo nigdzie nie znalazlem chciałbym zobaczyć jak to wygląda 🤔 Edytowane 28 Września przez Silver3833
Rob@k Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) 3 godziny temu, Silver3833 napisał(a): Witam tak jak w temacje czy ktoś malował juz dokładki w allroad nie ważne czy to a4 czy a6 ? Bo nigdzie nie znalazlem chciałbym zobaczyć jak to wygląda 🤔 Tu masz coś takiego. Jak dla mnie wygląda to fajnie. Strona z felgami ale auto jest. Felgi do Audi A4 Allroad B8 - PremiumFelgi.pl WWW.PREMIUMFELGI.PL Największa oferta felg do Audi A4 Allroad B8. Mocne i lekkie felgi flow-form, hybrid-forged oraz... Edytowane 28 Września przez Rob@k
Silver3833 Opublikowano 28 Września Autor Opublikowano 28 Września (edytowane) Kozak o to mi chodzi dzięki 👍 Naprawdę gdzieś mi się taki pomysł w głowię urodził wiedziałem że to powinno ładnię wyglądać ale naprawdę wiosna 2025 będziemy działać 🤪 Edytowane 28 Września przez Silver3833
Rekomendowane odpowiedzi