studentzse Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Panowie ostatnio mam taki problem, strasznie mnie denerwuje popiskiwanie z pod maski, doszedłem do tego ze to wisco bo wsłuc**jąc się na wprost chłodnicy jest to z okolic wiatraka. Używałem już rożnych preparatów i przechodziło tylko na max kilka dni. Są jakieś sposoby aby coś z tym zrobić i była cisza pod maską? Za odp z góry dzięki
studentzse Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 a bez wymiany nic się nie da z tym zrobić?
MarcinGD Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Wielu probowalo na sile sie dowiedziec jak zregenerowac lozysko visco i nie dalo rady. Kup nowe, zamienniki Max Gear sa dobre. Pomysl o kosztach chlodnicy jesli urwie ci sie wiatrak to moze zdecydujesz szybciej o wymianie.
karbonek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Aby wymienić zorganizuj dobrą żabę i imbusa 8 na grzechotce jakiejś dobrej. Do wisko kup śrubę nową.
studentzse Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 OK dzięki chłopaki tak zrobię dziś wieczorem napisze jak poszło i czy wszystko ładnie hula
adi_si Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 moze popiskuje lozysko ktore siedzi w obudowie do ktorej wisco jest przykrecone??
studentzse Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 sory ze dopiero dziś odpisuje, wszystko gra jak muzyka panowie-wisco wymienione i aż milo się słucha silniczka
Grzegorz76 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zmień wisko bo spotka Cię to co mnie, kupiłem jakieś dziadostwo na allegro i na dużych obrotach wisko się zapięło na sztywno i wiatrak rozleciał się w drobny mak, rozwalając chłodnicę oraz rozszarpując plastikowe przewody powietrzne - koszt wymiany prawie 600zł. Kupiłem MaxGear i teraz nareszcie działa jak powinno. Pozdrawiam.
kruchy1900 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Co może sie stać jak wisko się rozwali?
Cugar Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Zmień wisko bo spotka Cię to co mnie, kupiłem jakieś dziadostwo na allegro i na dużych obrotach wisko się zapięło na sztywno i wiatrak rozleciał się w drobny mak, rozwalając chłodnicę oraz rozszarpując plastikowe przewody powietrzne - koszt wymiany prawie 600zł. Kupiłem MaxGear i teraz nareszcie działa jak powinno. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi