RALF76 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października tankował ktoś adblue z bańki 5L, da się tym lejkiem który jest przy bańce wlać? nie rozlewa się? czy lepiej z dystrybutora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie czareq Opublikowano 20 Października Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 20 Października Da się ale idzie dość wolno przez ten lejek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października (edytowane) Nie wiem o jakim lejku mowa , leje z 10l i dołączonej rurki . Lałem też z toreb 5litrów i rurki . Nie ma problemu kilka razu trzeba przechylić żeby odpowietrzyło (toreb nie trzeba odpowietrzać) Edytowane 20 Października przez Lukaa5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 21 Października Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października tak, chodzi o tą rurkę/lejek przy bańce 5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Ja jak leje to wkładam bańkę z lejkiem i robię nożem otwór w bańce od góry. Powietrze się dostaje i szybciej leci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 23 Października Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października (edytowane) sprawdziłem vcds i mam ok 10L adblue w zbiorniku które ma juz z 1,5 roku - czy lepiej dolać z 5L nowego aby się wymieszało czy jednak wyjeździć to stare?? Edytowane 24 Października przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października zalane z bańki 5l plus załączony lejek/rurka - bardzo łatwo się wlewa, nic nie rozlane tylko w miarę wolno trzeba lać, sterownik odczytał dolewkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi