Big Lebowski Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Cześć, mam pytanie, czy kołek nr 5 wchodzi bezpośrednio w karoserię czy jest tam może jeszcze jakaś dodatkowa gumowa tuleja?
Big Lebowski Opublikowano 25 Października Autor Opublikowano 25 Października 12 godzin temu, MichauKR napisał(a): Jest gumowa tuleja @MichauKR czy znasz może jej numer? Niestety nie mogę jej namierzyć na schematach.
MichauKR Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Tu znajdziesz numer: /touch-icon/logo-icon.png Audi katalog części - ETKA Online, Audi EUROPA, oryginalny Katalog Audi EUROPA AUDI.7ZAP.COM katalog części Audi - . ETKA. szukaj części według oryginalnego numeru Audi, rynek EUROPA
Big Lebowski Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października (edytowane) W dniu 25.10.2024 o 10:33, MichauKR napisał(a): Jest gumowa tuleja @michauKR Już wcześniej szukałem w etce. Nie mogę tego znaleźć. Aby być precyzyjnym. Sama tuleje w obudowie filtra powietrza mam. Pytanie czy coś wchodzi bezpośrednio w błotnik? Domyślam się, że nie wchodzi tam plastik, a właśnie jakaś guma. Edytowane 31 Października przez Big Lebowski
Rekomendowane odpowiedzi