poziek Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Informacyjnie...gdyby komuś coś przyszło do głowy... Just a moment... PORTALTATRZANSKI.PL
Hugo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W dniu 3.03.2025 o 12:56, Rob@k napisał(a): Bo, co się dzieje w Bukowinie zostaje w Bukowinie 🤣 3 2 1
Rob@k Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 7 minut temu, Hugo napisał(a): Naklejki takie powinny być 🤣 2
Michu1996 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 2 godziny temu, Hugo napisał(a): Idealny motyw na t-shirt 😋 1
Prymusik Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Hej. Czy jest szansa na dopisanie jednej lub dwóch osób? Znajomi będą wiedzieć czy będą mieć urlop dopiero 10-11.03 . Pozdrawiam
xXPiotrekXx19 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Witam przepraszam za spóźniony przelew pozostałości do zapłaty i mam nadzieję że z okazji dnia kobiet będzie mi wybaczone 😂 1
Hugo Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 2 godziny temu, xXPiotrekXx19 napisał(a): mam nadzieję że z okazji dnia kobiet będzie mi wybaczone 😂 Jeżeli świętujesz, to jak najbardziej. Najlepszego 😂
Hugo Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Jakby ktoś się wybierał w czwartek, to bardzo proszę o info do mnie
Hugo Opublikowano Piątek o 10:23 Opublikowano Piątek o 10:23 27 minut temu, Michu1996 napisał(a): @Hugo pogoda została zamówiona? Oczywiście. Bierz kalesony i rękawice będą lepione bałwany 🤣 1
BartoszSoldier Opublikowano Poniedziałek o 18:03 Opublikowano Poniedziałek o 18:03 Co z informacją z przydziałem do pokoi?
lewiatan1989 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W dniu 31.03.2025 o 20:03, BartoszSoldier napisał(a): Co z informacją z przydziałem do pokoi? Podbijam 😅
Hugo Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W dniu 31.03.2025 o 20:03, BartoszSoldier napisał(a): Co z informacją z przydziałem do pokoi? Przecież to od lat nie jest już podawane. Macie pokoje w takim składzie jak jedziecie.
Gwerty Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 godziny temu, Hugo napisał(a): Przecież to od lat nie jest już podawane. Macie pokoje w takim składzie jak jedziecie. Hugo trzeba wytłumaczyć koledze, że każdy śpi tam gdzie zdoła dojść po imprezie. a czasami najlepsze miejsca pod ławką, wiec przydział są zbędne. 1 2
BartoszSoldier Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, Hugo napisał(a): Przecież to od lat nie jest już podawane. Macie pokoje w takim składzie jak jedziecie. Będę pierwszy raz na zlocie a zgodnie z warunkami na stronie pierwszej a dokładnie pkt 5, mieliśmy być poinformowani nie później niż 5 dni przed rozpoczęciem zlotu o przydziału do pokoi. Stąd moje pytanie, czytam uważnie warunki 😉 1
Hugo Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 4 minuty temu, BartoszSoldier napisał(a): Będę pierwszy raz na zlocie a zgodnie z warunkami na stronie pierwszej a dokładnie pkt 5, mieliśmy być poinformowani nie później niż 5 dni przed rozpoczęciem zlotu o przydziału do pokoi. Stąd moje pytanie, czytam uważnie warunki 😉 Racja. Dzięki za zwrócenie uwagi. Już to poprawiłem, żeby za rok było wszystko jasne. Jak ktoś jedzie pierwszy raz to informacyjnie przekazuję, że zawsze robimy tak z pokojami, że każdy dostaje własny. Więc jak lecisz z rodziną to macie oddzielny. Jak leci para to ma dwójkę. Wyjątkiem są osoby jadące same, które ze względu na dostępność jedynek lądują w dwójkach lub trójkach. Tak to wygląda od lat 🙌 2
Hugo Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Michu1996 napisał(a): Szałas gotowy ? Tak 2
Rekomendowane odpowiedzi