Marian3 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mam uniwersalny interfejs Carista, który używałem do podstawowej diagnozy w BMW ale cóż BMW już niema, jest Audi A4 b9 2.0 TDI 2019r. Moje pytanie czy to ma sens mając interfejs Carista czy można wykupić licencję samego programu np. Obd.Eleven zielony czy to zadziała poprawnie z Carista.
Lukaa5 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 39 minut temu, Marian3 napisał(a): czy można wykupić licencję samego programu np. Obd.Eleven zielony czy to zadziała poprawnie z Carista. nie zadziała
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Obdeleven ma własny interfejs i tylko z nim działa aplikacja.
Marian3 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Proszę o jeszcze jedną podpowiedź, potrzebuje amatorsko obdeleven do odczytu błędów i kasowania nie będę kodował, głównie chodzi mi o skasowanie informacji przy zegarach Audi a4 b9 np. wyświetlony klucz przekroczonych przegląd czy ten zielony obdeleven będzie wystarczający do potrzeb powyżej opisanych.
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Będzie ale tylko w wersji pro (roczny abonament).
Lukaa5 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 42 minuty temu, Marian3 napisał(a): obdeleven do odczytu błędów i kasowania nie będę kodował, wystarczy wersja free bez abonamentu (zielony) czyli potrzebujesz tylko urządzenie do kasowania inspekcji potrzebna pro Masz teraz 30% off na hasło CYBER BTW Caristą też zeskanujesz i skasujesz błedy Edytowane 5 godzin temu przez Lukaa5
Rekomendowane odpowiedzi