bajk Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Witam, Kto mi w Warszawie założy zawieszenie o którym mowa w temacie? Byłem w VTG i nie poradzili sobie, ponieważ uważają, że coś jest nie tak, jak by zawieszenie było do innego modelu - jakiś problem z przednim mocowaniem. Czy ktoś ma doświadczenie w temacie tego zawiasu?
soolek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Rozmawiaj z malik'iem. Ostatnio złożył właśnie Tein'a do swojej S4 B7, więc coś ci może doradzi.
malik Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Przasnyska 2B, rozmawiaj od razu z Adamem Grzybkiem 0 501 598 122
Flyer Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Byłem w VTG i nie poradzili sobie, ponieważ uważają, że coś jest nie tak, jak by zawieszenie było do innego modelu - jakiś problem z przednim mocowaniem. Brak mi slow na ta firme. Przeciez ten zestaw maja w swoim sklepie! Co za łosie! http://www.vtg.pl/sklep/index.php?action=katalog&parent=19&produkt=178&view=54
bajk Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Skierowałem się tam, ponieważ dystrubutor Tein'a na Polskę znajduje się w ich budynku.. Jak widać to nie wystarczyło. Coż podjadę do Megacaru, zobaczymy.[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 12:36_________________________________________________Aha, VTG udało się założyć cat-back Millteka - od czwartku jeszcze nie odpadł
malik Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 VTG udało się założyć cat-back Millteka - od czwartku jeszcze nie odpadł Ile dałeś za ten zestawik i montaż?
bajk Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Millteka kupiłem na ebay'u za 505 GBP z UK - http://myworld.ebay.pl/mjd128/ - koleś bierze bezpośrednio z fabryki więc ma dosyć dobre ceny w porównaniu do np. dystrybutorów w PL. Co do ceny montażu to w sumie ciężko stwierdzić, ponieważ liczyli od godziny.. Na jutro umówiłem się do Megacar'u z teinem - zdam relację [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 17:26_________________________________________________ zamontowane
malik Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Millteka kupiłem na ebay'u za 505 GBP z UK - http://myworld.ebay.pl/mjd128/ - koleś bierze bezpośrednio z fabryki więc ma dosyć dobre ceny w porównaniu do np. dystrybutorów w PL. Do mojego autka "trochę" drożej. http://cgi.ebay.pl/Audi-S4-4-2-V8-4WD-B7-MILLTEK-EXHAUST-FULL-RESONATED_W0QQitemZ290310573124QQihZ019QQcategoryZ38786QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 10k PLN za 15ps więcej i (kwestionowane) wrażenia słuchowe. Dziękuję ale spasuję
bajk Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 hehe, 10k można ciekawiej spożytkować niż na 15KM w tym przypadku:) jadę zaraz testować dalej zawiasik - ogólnie miodzio
ba$ior Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 hehe, 10k można ciekawiej spożytkować niż na 15KM w tym przypadku:) jadę zaraz testować dalej zawiasik - ogólnie miodzio Hej Ziomuś zapodaj jakieś foty auto i ewentualnie jakiś "sound" Millteka
bajk Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Hej Ziomuś zapodaj jakieś foty auto i ewentualnie jakiś "sound" Millteka Jak znajdę chwilę czasu to się tym zajmę - wrzucę może topic po prostu do działu "Moja A4" Jeśli chodzi o dźwięk to bez szaleństw - zależało mi na tym, aby nie było głośno - bardziej zależało mi na podniesieniu mocy - stąd wybór padł na millteka. Video co do millteka -
ba$ior Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Hej Ziomuś zapodaj jakieś foty auto i ewentualnie jakiś "sound" Millteka Jak znajdę chwilę czasu to się tym zajmę - wrzucę może topic po prostu do działu "Moja A4" Jeśli chodzi o dźwięk to bez szaleństw - zależało mi na tym, aby nie było głośno - bardziej zależało mi na podniesieniu mocy - stąd wybór padł na millteka. Video co do millteka - Spox. Moc to podstawa A ile teraz Twoje B7 ma HP ?? Będziesz je "hamował" ??
bajk Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Spox. Moc to podstawa A ile teraz Twoje B7 ma HP ?? Będziesz je "hamował" ?? Czekam na nowy zaworek DV, później nowy program u Kocara i koło 260 powinno być :gwizdanie: Ze względu na to, iż jest to FWD więcej raczej nie będę kombinował jeśli chodzi o moc.
variocustoms Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ten Tein to Super Street Damper ? Jeżeli masz gwint z regulacją twardości to spodziewaj się łomotu sprężyn jak będzie chłodniej, ustaje to po kilkunastu kilometrach - to jedyny mankament tego zawiasu, na jaką twardość masz ustawione?
bajk Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Ten Tein to Super Street Damper ? Jeżeli masz gwint z regulacją twardości to spodziewaj się łomotu sprężyn jak będzie chłodniej, ustaje to po kilkunastu kilometrach - to jedyny mankament tego zawiasu, na jaką twardość masz ustawione? To niestety BASIC Tein od kwietnia tego roku zaprzestał produkowania SS dla A4 B6/B7 ze względu na małe zainteresowanie i jedynie udało mi się zakupić basic. Jeśli chodzi o łomotonie to już go doświadczyłem - pojechałem posprawdzać wszystko i się okazało, że wszystko ok. Rano łomotało, później już nie - w każdym bądź razie dziwnie to brzmi - aż się przestraszyłem
variocustoms Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 No niestety wali jak by jakiś luz był ale prowadzenie jest gites
bajk Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dobra a pytanie dodatkowe - jak z serwisowaniem zawiasu tein'a? Po zimie pewnie przyda się go trochę odpimpować..
variocustoms Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Radzę Karcher z gorącą wodą a potem na gwint nanieść silikon a najlepiej teflon z firmy Wurth w sparay'u http://www.allegro.pl/item856801083_wurth_teflon_suchy_smar_z_ptfe_lalkier_teflonowy.html lub coś podobnego
Rekomendowane odpowiedzi