Balonickk Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Cześć forum. Którędy poprowadzić/wprowadzić wiązkę od czujnika poziomowania reflektorów na tylnej osi do wnętrza kabiny, tak żeby móc się wpiąć do sterownika w bagażniku. Z góry dziękuję
Muskel1 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Od kiedy czujniki poziomowania w tym aucie są wpięte do sterownika w bagażniku?
Balonickk Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Od kiedy czujniki poziomowania w tym aucie są wpięte do sterownika w bagażniku? Chcę się dostać wiązką od czujnika przy wahaczu do wnętrza auta i szukam podpowiedzi, zdjęć. Kwestie podłączenia ma mi ktoś ogarnąć, więc może źle się wyraziłem. Pomożesz w temacie?
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Oryginalnie masz otwór do wewnątrz pojazdu w promieniu ok.30 cm od czujnika. Potrzebna jest taka gumowa przelotka jak na zdjęciu. Możliwe, że otwór ten jest pod nadkolem schowany.
Rekomendowane odpowiedzi