Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 lift quattro 2022 2.0 TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_0593.jpeg

IMG_0594.jpeg

IMG_0604.jpeg

IMG_0607.jpeg

IMG_0610.jpeg

IMG_0611.jpeg

IMG_0616.jpeg

IMG_0617.jpeg

IMG_1562.jpeg

IMG_0601.jpeg

IMG_0599.jpeg

IMG_0623.jpeg

Opublikowano

A koledze zabronili tu pisać czy klawiatura się popsuła?😁

Warto opisać auto jak już się tworzy tutaj temat. Popatrz sobie jak inni to tutaj zrobili😉

Opublikowano

Wywołany do odpowiedzi uzupełniam, co następuje;-)

- 2.0 tfsi quattro 204

- kupiłem go z przebiegiem 30k roczny ( świadomie użykowany, wymiany oleju 2k, 10k, 20k, 30k, 40k

- wyposażenie praktycznie total full ( brakuje: hak, grzana kierownica, kamera 360) 

- dwa komplety kół (18+19)

- zrobiłem nim do tej pory 18k i wszystko ok

Opublikowano

Gratulacje zakupu!

Dobre wyposażenie:wink: Wentylowane siedzenia, Matrixy, HUD, VC itd.. na pokładzie:thumbup1:

Jesteś w ciąży, czy dlaczego nie zapinasz pasów?:grin:

Opublikowano

Widzę kolega spostrzegawczy;-) 

Opublikowano

Piękny ryjek :) Plaster miodu i Piano Black robi robotę konkretnie...

Jedyne co mi osobiście się nie podoba w wielu nowszych wozach to to, że ten ekran na środku jest tak trochę z d*py jakby przyklejony do deski. W sensie, że daszek zegarów nie jest wyciagnięty w prawo i masz duży kokpit z masą pokręteł i przełączników plus ekran tylko daszek deski idzie w dół zaraz przy zegarach, potem na środku deska jest nisko i płasko i wystaje taki telewizor... Taki trend teraz w modzie... Jak najmniej przełączników i pokręteł, konsola minimalistyczna i wszystko klikane na telewizorze :) Jednemu się podoba innemu nie. Podobać ma się Tobie więc spoko 👌

Opublikowano

Też nie jestem fanem tych „doklejonych” ekranów, ale zakup auta jest zazwyczaj mniejszym lub większym kompromisem. Nie ukrywam, że w posiadanie tego auta wszedłem trochę przypadkowo ( po 5 z rzędu autach BMW) i w wielu aspektach mnie Audi urzekło i miło zaskoczyło. 

Opublikowano

Przesiadka z BMW to już krok w dobrą stronę. Jakoś nie jestem fanem tej marki...

Co do ekranów to kwestia przyzwyczajenia chyba. Ja jeszcze nie przywykłem bo nie stać mnie na tak nowe auta :) Za to masz cały wachlarz zalet auta "prawie nowego" jeśli chodzi o kulturę pracy/jazdy, bezawaryjność, wygodę, bajery których nie ma w starszych wersjach itd...

Suma sumarum bardzo ładne wozidło i jest się czym chwalić...

Opublikowano

Graty zakupu. 👍

Będziesz cos modził ?

Opublikowano (edytowane)

fajne autko, dobrze wyglada polift sedan czarny z ciemnymi szybami i ramkami. przod tez niczego sobie z tym grillem. tylko kierownice bym wymienił na scieta s-line (w sensie tą drugą wersję kierownicy) - jest mniejsza i duzo ladniejsza a wymiana p&p (chyba ze chcial bys zmienic na grzaną wtedy jest gorzej). felgi zimowe nie pasują :) jasne fotele dobrze wyglądają :)

a pasy (jak juz ma sie jezdzic bez) to polecam wykodowac, robi sie to szybko i w razie potrzeby łatwiej zapiąć :) 

Edytowane przez wuPiotrek
Opublikowano

Zawsze mnie zastanawiało, co kierowało człowiekiem, który wpadł na pomysł, że nie można wziąć czarnych końcowek wydechów, w aucie, gdzie bierzesz pakiet czerń 😜 Robiłem kiedyś konfig Edition One i tam też nie było takiej opcji.

Opublikowano
10 godzin temu, dekiel 13 napisał(a):

Graty zakupu. 👍

Będziesz cos modził ?

Jeżeli pytasz o kwestie wizualne to nie planuję. Jestem raczej zwolennikiem fabrycznego setup. Natomiast w kwestii modyfikacji pracy silnika/skrzyni to niestety nie da się tych sterowników po 22 roku w żaden sposób „ruszyć”

Opublikowano
4 godziny temu, wuPiotrek napisał(a):

fajne autko, dobrze wyglada polift sedan czarny z ciemnymi szybami i ramkami. przod tez niczego sobie z tym grillem. tylko kierownice bym wymienił na scieta s-line (w sensie tą drugą wersję kierownicy) - jest mniejsza i duzo ladniejsza a wymiana p&p (chyba ze chcial bys zmienic na grzaną wtedy jest gorzej). felgi zimowe nie pasują :) jasne fotele dobrze wyglądają :)

a pasy (jak juz ma sie jezdzic bez) to polecam wykodowac, robi sie to szybko i w razie potrzeby łatwiej zapiąć :) 

4 godziny temu, wuPiotrek napisał(a):

Z kierownicą nie jestem przekonany co do kwesti p&p. Zauważyłem, że auta z kompletem wszystkich systemów asystujących mają właśnie te kierownice, która jest u mnie. Dodatkowo nie jestem zwolennikiem takiego „modyfikowania” prawie nowego auta, gdzie powodem miałaby być szeroko pojmowana estetyka. Dodatkowo sprzedając auto za dwa lata niechce mi się odpowiadać na dziesiątki pytań dlaczego kierownica jest niezgodna z vin i czy auto miało wymieniane coś poza kierownicą. Kwestia felg zimowych to nie wiem co Ci odpisać, Tobie się nie podobają a mi się podobają (nie zamierzam w tej kwestii urządzać plebiscytu na forum)Pozdrawiam