m_kotowski Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam, ostatnio zamontowałem RNS-E do mojej a4 b6 przerobiłem CANY i wszytsko działa. Myślałem co by dołożyć żeby przestać korzystać z trasmitera. Czy oryginalny moduł bluetooth obsługuje tylko rozmowy telefoniczne? Jeżeli tak to czy są jakieś inne nieoryginalne moduły które ogarną mi muzykę jako AUX lub zmieniarka oraz rozmowy telefoniczne z książką na FISIE. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Rob@k Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Oryginalny bluetooth służy tylko do rozmów. Nie prześlesz muzyki.
m_kotowski Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 1 hour ago, Rob@k said: Oryginalny bluetooth służy tylko do rozmów. Nie prześlesz muzyki. okej czyli nie ma opcji by moduł jakiś nieoryginalny emitował aux oraz telefon
afroo. Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ori bt do rozmów plus moduł aux-bt do muzyki. Sporo osób ma to w ten sposób rozwiązane i działa tak, że wycisza muzykę z modułu aux-bt w momencie połączenia telefonicznego poprzez ori bt. Pierwszy z brzegu moduł aux-bt do rnse https://allegro.pl/oferta/adapter-modul-bluetooth-aux-audi-navigation-rns-e-12116349645
m_kotowski Opublikowano 50 minut temu Autor Opublikowano 50 minut temu 2 hours ago, afroo. said: Ori bt do rozmów plus moduł aux-bt do muzyki. Sporo osób ma to w ten sposób rozwiązane i działa tak, że wycisza muzykę z modułu aux-bt w momencie połączenia telefonicznego poprzez ori bt. Pierwszy z brzegu moduł aux-bt do rnse https://allegro.pl/oferta/adapter-modul-bluetooth-aux-audi-navigation-rns-e-12116349645 czyli jednym modulem nie ogarne tego? Telefon polaczy mi sie z oba modulami na raz?
Rekomendowane odpowiedzi