krystian5010 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia CRTC, koniecznie podnosić ciśnienie oleju?
krystian5010 Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia Jestem w stanie zrobić to sam vcdsem ? Jakieś rady jeszcze odnośnie tego silnika ?
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 14 Stycznia Rozwiązanie Opublikowano 14 Stycznia 6 minut temu, krystian5010 napisał(a): Jestem w stanie zrobić to sam vcdsem ? Nie. 6 minut temu, krystian5010 napisał(a): Jakieś rady jeszcze odnośnie tego silnika ? Wymiany oleju najpóźniej po roku lub po 15 kkm. Posłuchaj czy wałki rozrządu stukają. Poza tym jak w każdm 3.0 V6 TDI znane usterki: -rozrząd (naciągnięty łańcuch). -nieszczelność płynu chłodniczego w "V" spowodowana poprzez zawór regulacyjny Jaki masz przebieg?
RALF76 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia może poprzedni właściciel podniósł ciśnienie?
krystian5010 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia 100 tyś km ,ok sprawdzę cisnienie i podam , a jeszcze pytanko fotel kierowcy w plecy nie grzeje , jest też błąd vcdsem ( tylek grzeje ) przepalona mata ? Jakieś rady czy można to zreanimować gdzie szukać przyczyny czy tylko wymiana maty ?
Muskel1 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 29 minut temu, krystian5010 napisał(a): gdzie szukać przyczyny czy tylko wymiana maty ? Mata do wymiany.
krystian5010 Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego Czy to oznacza że jest podniesione ? Znalazłem muskell Twoje zdjęcie w innym temacie z bloków pomiarowych i tam było niższe od mojego
RALF76 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, krystian5010 napisał(a): Czy to oznacza że jest podniesione ? gdzie na zdjęciu jest wartość ciśnienia?
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Też się zastanawiam gdzie on to ciśnienie na wstawionym zdjęciu widzi. Edytowane 4 Lutego przez Muskel1
puczyl1990 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Jakie powinno być po podniesieniu na wolnych obrotach?
krystian5010 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego A u mnie przecież jest 2.1 bar na postoju ?
Muskel1 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Masz 1,1 Bar. Od wartości pokazanej na zdjęciu musisz odjąć 1 Bar (ciśnienie atmosferyczne).
Rekomendowane odpowiedzi