kamilloo2188 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Cześć Jak w temacie, gdy dojeżdżam np do skrzyżowania i hamuje lekko buja karoseria przód tył Co może być przyczyną ?
P.Wiśnia Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 15 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Ale czy aby na pewno ? To i ja zadam pytanie. Jak nie krzywe tarcze to co innego?
P.Wiśnia Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 41 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Piasta może być też krzywa ? Może być krzywa, ale wtedy problem występował by cały czas.
Langista Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Co znaczy, że buja karoserią? Czujesz na pedale hamulca różnicę w nacisku? Jak nie to problemu szukaj w zawieszeniu, konkretnie w wylanych już amortyzatorach.
kamilloo2188 Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego Na pedale nic nie czuć, amortyzatory nowe założone
kamilloo2188 Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego Buja to znaczy że tak jak hamowało silniej, później lżej i znów silniej
Dev Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Rozpędź grata do 100 i mocno zahamuj, będzie wiadomo czy tarcze czy nie.
kamilloo2188 Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego Jak się zachowa auto gdy będą krzywe tarcze ?
kamilloo2188 Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego Więc rozpędziłem staruszka do około 110 km/h i mocno za hamowałem, wystąpiło znikome bicie Ogólnie jeśli dojeżdżam na przykład do świateł i lekko hamuje jest spore bicie, jeśli zahamuje mocno to jest znikome Co sądzicie ?
Rekomendowane odpowiedzi