WojtekRS5 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Witam wszystkich, Po 15 latach przygody z Audi w dieslu i zawsze w Avancie teraz przyszedł czas na coś z rodziny RS a konkretnie zawitało Audi RS5 Sportback FL w pięknym czarwnonym kolorze Tango Red. Samochód został zakupiony od Dealer Audi Maschek Automobile z 2 ręki (do 8tkm właścicielem było Audi Maschek później firma w której jedna osoba użytkowała ten samochód i to widać po wnętrzu. Samochód w dniu zakupu miał przebieg 32tkm i nadal pachnie nowością. Audi zostało wyprodukowane 11.2020 pierwsza rejestracja w 2021 i do 11.2025 jest nadal na fabrycznej gwaracji Audi AG z możliwością przedłużenia do 100tkm z której od razu skorzystałem. Samochód jest bez wypadkowy i przed odbiorem przeszedł duży serwis, między innymi dostał nowe amortyzatory DRC i nowe Hamulce przód i tył oczywiście olej filtry itp. Z racji że jest okres zimowy to swojego nowego RSa odebrałem na zimowych kołach 19cali z oponami Pirelli które posłużyły mi tylko na dojazd do domu , a miałem kawałek bo 600km w jedną stronę, dostałem również komplet kół letnich z serii Audi Sport .Ale o kołach później bo jak wiecie już z moich wcześniejszych samochód tu się dzieje zawsze sporo Moje wymagania po A6 Competition były dosyć wysokie bo ona byla dopchana dobrze , ale zrezygnowalem z kilku rzeczy z wyposazenia na poczet przebiegu i gwarancji i stanu faktycznego samochodu , a przy okazji będzie co modzie Teraz trochę o wyposażeniu... - Silnik 2.9 V6 Bi-Turbo DECA 331kw 450ps 600nm - Lakier LY3U Tango Red - Pakiet RS Dynamic plus - Pakiet RS Comfort - RS Dynamic AGA - Zawieszenie sportowe DRC (Dynamic Ride Control) - Napęd quattro - Sportowy mechanizm różnicowy - Prędkość maxymalna przesunięta na 280km\h - Reflektory przednie w technologi Laser light Matrix z dynamicznymi kierunkowskazami z animacja - Lampy tylnie Led z dynamicznymi kierunkowskazami - Sportowe Skórzane Fotele z czerwonym przeszyciem elektrycznie regulowane z masażem - Fotel kierowcy z pamięcią - Panoramiczny dach - Elematy dekoracyjne Audi Race - Sportowy wydech RS - Asystent wspomagający kiereriwce ACC. Adaptive Cruise Control z system Stop&Go Audi pre sense front - Asystent wspomagający kierowcę ostrzeżenie o zjechaniu z pasa ruchu aktywny asystent pasa ruchu - System martwego pola ASA - System nawigacji satelitarnej Mib3 z dotykowym ekranem - Nagłośnienie Bang&Olufsen 3D - Podgrzewane fotele z przodu i z tyłu - Klimatyzacja 3 strefowa - Elektrycznie otwierana i zamykane Lusterka elektrycznie regulowane,podgrzewane i składane z, automatycznym ściemnianiem z pamięcią - Elektrycznie otwierana i zamykana klapa bagażnika (również na gest ) - Radio cyfrowe DAB - System Keyless Go - Bezprzewodowy Android Auto - Pakiet oswietlenia wnętrza Ambiete Plus - Pakiet stylizacyjnych zewnętrzne czarny połysk - Czujniki parkowania przód tył - Pasy bezpieczeństwa z przeszyciem czerwonym - Brak oznaczeń model Na pewno o czymś zapomniałem... A tak się prezentowała na oględzinach na letniej feldze Video_2.movVideo_3.mov Video.mov Odbierałem RS5 na zimowych 19" Tak pojeździłem dokładnie tydzień i od razu kupiłem Nowe opony zimowe Continental 275 30 20 i Oryginalne kute felgi Bi-Color 9x20et22 na zimę bo jakoś to musi wyglądać nawet zimą Aktualnie Rysiek prezentuje się tak Trochę będzie modzone ,także zapraszam do śledzenia tematu Edytowane 3 godziny temu przez WojtekRS5 3
marcin_o23 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Piękna, działaj panie działaj co do przesiadki z C7 to chyba mniejszy komfort będzie wyczuwalny Edytowane 2 godziny temu przez marcin_o23
tomi790 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Zacny dzikus 👏😎 i czerwony, a wiadomo, że czerwony to najszybszy 😬 Może uda się niedługo obejrzeć na żywo 😉 Edytowane 2 godziny temu przez tomi790
Rob@k Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W Bukowinie zrobimy trochę odcisków na niej 🤣
Rekomendowane odpowiedzi