eksed Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam mam juz od pewnego czasu ten problem, sprawdzalem wartosci przeplywomierza i egr, oba z tego co wiem dzialaja poprawnie reszta rzeczy jaka zostala co wyczytalem w necie to albo wezyki albo zawor n75 albo brudne turbo, moze te regulowane lopatki w turbo sie nie reguluja, czy jest cos jeszcze innego co moge sprawdzic tutaj mam wyniki dzisiaj jak mi odcielo, wracam ze szkoly i jak jade pod gorke to czesto wlasnie mi wpada w tryb awaryjny choc ostatnio jest gorzej bo wpada w ten tryb i nie wychodzi z niego sam po tym jak sie obciazenie da w dol tylko zostaje w nim do wylaczenia auta, z tego co widze to faktycznie overboost jest ale nie do konca sie na tym znam prosze o pomoc dolaczam loga z vcds-lite i zrobilem jakies wykresy zeby moze latwiej bylo to zrozumiec d LOG-01-011-xbarxx-xxx.csv
Fazii Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu Strzykawka 100 150 ml (lub pompka vacum), wężyk, zimny motor. Zapinasz na gruchę i patrzysz czy geometria gładko śmiga. Najlepiej jedną ręką trzymać dźwigienkę od geometrii na turbinie. Elegancko wtedy idzie wyczuć. Ma chodzić gładko bez żadnych zacięć.
Rekomendowane odpowiedzi