A4b6quattro Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Kupię śruby, mocowania zderzaka przedniego. Zobacz ogłoszenie Witam kupię 2 śruby kompletne z tymi blaszkami, do zderzaka przedniego co mocuje się w nadkolu. Dziękuje, pozdrawiam Użytkownik A4b6quattro Data 02/06/25 Cena 40.00 PLN Kategoria A4 B6/B7
OLIVER Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Jak by co to w ASO jest to dostępne ale nie tanie rzeczy śruba 26zł nakrętka 8,5 zł blaszka 57 zł 😁 1
michal11221 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego mam...tylko jest śruba z nakrętka niewiem o jakich blaszkach mówicie.
A4b6quattro Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego 6 godzin temu, michal11221 napisał(a): mam...tylko jest śruba z nakrętka niewiem o jakich blaszkach mówicie. O takie coś ⤵️
OLIVER Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 5 godzin temu, michal11221 napisał(a): niewiem o jakich blaszkach mówicie. Sorry mój błąd podałem Ci z B7 a Ty masz B6
michal11221 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego będę mial...to jak w aso 170 ponad to oddam za 70
Rekomendowane odpowiedzi